Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Verras je belangrijkste gasten met een VIP Paviljoen

Met een VIP Paviljoen geef je de belangrijke gasten van jouw evenement een warm welkom. Met het luxe karakter van deze tent wordt een fijne plek gecreëerd voor je gasten. En een groot voordeel is dat zij in het VIP Paviljoen beschermd zijn tegen slechte weersomstandigheden. Het VIP Paviljoen is namelijk helemaal wind- en waterdicht. De harde vloer die erin ligt zorgt ervoor dat de tent gemakkelijk begaanbaar is en kan worden aangekleed met tapijttegels. Daarnaast is een optionele glaswand mogelijk, waarmee een VIP tribune kan worden gecreëerd. Zo biedt je je gasten het best mogelijke uitzicht.

Het VIP Paviljoen is geschikt voor ieder gezelschap

Huur je een VIP Paviljoen bij Donselaar Tenten, dan bepaal je zelf de maat van deze tent. Want deze tent is geschikt voor gezelschappen van enkele mensen, maar biedt ook de mogelijkheid voor het ontvangen van duizenden mensen. Deze veelzijdigheid biedt veel mogelijkheden voor jouw evenement. Door de ruime opzet van de tent blijft ook bij grote gezelschappen het ruimtelijke gevoel behouden. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor presentaties, borrels en diners.

Creëer een exclusieve plek

Organiseer je een groot evenement waar een exclusieve plek gewenst is voor jouw belangrijke gasten? Met het VIP Paviljoen realiseer je deze locatie op een makkelijke manier. Zeker op grote evenementen is het fijn als er voor speciale gasten een plek is waar zij een hartelijke ontvangst krijgen. Het VIP Paviljoen is een aluminium tent met een chique uitstraling. Met de juiste aankleding kan deze tent voor elk soort evenement worden ingezet. Van een zakelijke beurs tot een groot festival, deze aluminium tent past overal bij. Wil je voor langere tijd beschikken over onze tenten? De lengte van de huurperiode heb je volledig in eigen hand.

Een VIP Paviljoen wat aansluit bij jouw wensen

Afhankelijk van het precieze gebruiksdoel van het VIP Paviljoen, heb je natuurlijk bepaalde wensen. Bij Donselaar Tenten hebben we de productie van al onze tenten in eigen hand. Het grote voordeel hiervan is dat we aan al jouw wensen kunnen voldoen. Is er een glaswand nodig? Geen probleem. Daarnaast verzorgen we graag hemelbekleding, tapijttegels of dubbele deuren. Natuurlijk bepaal je ook zelf alle maten van het VIP Paviljoen. Het Paviljoen is beschikbaar in breedtes van 6 tot en met 25 meter en is in de lengte per 5 meter onbeperkt te verlengen. Zo creëer je precies die tent die nodig is voor jouw evenement.

Optimale service bij het huren van jouw VIP Paviljoen

Naast onze flexibiliteit bij het vormgeven van jouw VIP Paviljoen, leveren we natuurlijk ook graag de beste service. Allereerst hebben we een zeer divers aanbod van verschillende tenten die je bij ons kan huren. Van een festivaltent tot een bedrijfsoplossing op maat, we helpen je met plezier aan de juiste tent. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden of welke tenten het beste bij jouw evenement passen? Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden voor jouw evenement. Weet je al welke tent je wilt huren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, zodat je direct weet waar je aan toe bent!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Pleinvrees
Logo Beach Throwdown
Logo Wantijpop
Logo Ferrari

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat