Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een stijlvolle locatie creëren met een VIP tent

Met een VIP tent realiseer je een stijlvolle locatie voor jouw belangrijkste gasten. Of dit nu de gasten zijn van een festival, een zakelijk evenement of een sportwedstrijd. In een VIP tent kan je een hartelijke ontvangst voor je gasten realiseren en biedt je hen een comfortabel onderkomen. De tent kan helemaal naar jouw wensen worden ingericht. Bijvoorbeeld met een harde vloer bedekt met mooie tapijttegels. Dit draagt bij aan een chique uitstraling van de VIP tent. Een voordeel van deze tent is dat je gasten optimaal beschermt zijn tegen regen, wind en ander slecht weer.

Een VIP tent volledig op maat voor jouw gasten

Een VIP tent, ook wel VIP Paviljoen genoemd, is een aluminium tent met een strakke uitstraling en een zeer sterke constructie. Bij Donselaar  Tenten hebben we de productie van onze tenten in eigen hand. Daarmee garanderen we de hoogste kwaliteit en kunnen we elk tent volledig op maat maken. Daardoor voldoet jouw tent altijd aan al je wensen. Een tent voor een klein gezelschap of een tent waarin honderden mensen kunnen dineren? Onze tenten zijn geschikt voor vrijwel elk evenement. De opties zoals hemelbekleding, glaswanden en dubbele deuren maken het plaatje helemaal compleet.

Een VIP tribune voor belangrijke gasten

Een VIP tent is inzetbaar voor veel verschillende gelegenheden. Gebruik de tent bijvoorbeeld als VIP tribune. Zo hebben de gasten een goed zicht op bijvoorbeeld een sportwedstrijd, maar ook bij een concert of een andere gelegenheid kan een VIP aan mooie aanvulling zijn. Gaat het om een eendaags evenement of een periode van lange duur? De lengte van de huurperiode heb je in eigen hand. Zowel een korte huurperiode als een huurperiode van meerdere jaren behoort tot de mogelijkheden.

Nog meer dan alleen het adres voor jouw VIP tent

Bij Donselaar Tenten kan je niet alleen terecht voor jouw VIP tent, ook voor alle andere tenten voor jouw evenement ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment verschillende tenten, waardoor er voor elke gelegenheid zeker een passende tent te vinden is. Niet alleen voor grote evenementen, maar ook voor kleinere feesten weten mensen ons te vinden. Zo hebben we naast diverse festivals, beurzen en grote evenementen ook geschikt onderdak mogen verzorgen voor diverse bruiloften. Daarnaast helpen we bedrijven met een oplossing voor hun ruimtegebrek.  Welke tent op maat mogen we voor jouw project leveren?

Jouw tenten altijd geleverd met de beste service

Huur je een tent bij Donselaar Tenten, dan is ook onze uitstekende service daar een belangrijk onderdeel van. We staan van begin tot eind voor je klaar. Zo ontvang je onze gedetailleerde offerte zo spoedig mogelijk na je aanvraag. Is alles rond, dan maken we in onze werkplaats jouw VIP tent of andere tent volledig op maat. Ons gecertificeerde team zorgt vervolgens voor het transport en de opbouw van de tent. Ook tijdens de huurperiode zijn we altijd beschikbaar voor vragen. En is de huurperiode afgelopen, dan verzorgen we uiteraard ook de demontage. Zo kan jij je bezig houden met de rest van de organisatie en heb je nergens omkijken naar. Wanneer krijgen we jouw offerteaanvraag binnen?

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Pleinvrees
Logo Wantijpop
Referentie Hockey Loverz
Logo Oranjebloesem

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat