Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een vlondervloer kopen van de hoogste kwaliteit

Een vlondervloer kopen die voldoet aan al je verwachtingen, daarvoor ben je bij Donselaar Tenten aan het juiste adres. Onze vlondervloeren zijn van goede kwaliteit en daarmee een passende oplossing voor diverse soorten evenementen. Vooral bij festivals zijn de houten vlondervloeren populair. Maar naast festivals, hebben onze vloeren al menig ander evenement van een passende ondergrond voorzien. De vloeren zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De vlondervloer voorkomt het kapotgaan van de ondergrond en is fijn te belopen.

Een vlondervloer kopen op maat

Onze vlondervloeren bestaan uit vloerdelen van 0,5 bij 5 meter. Ze zijn daardoor goed hanteerbaar en ook zelf te leggen. Door de lengte van de vloerdelen is het gemakkelijk om grote oppervlaktes snel te bedekken. Maar ook een kleine vlondervloer kopen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Voor elk evenement hebben we een vlondervloer op maat. Zowel kleine als grote vloeren zijn gemakkelijk om zelf te leggen, maar uiteraard is het ook mogelijk zowel het transport als het leggen van de vloer door ons te laten verzorgen.

Ontdek alle mogelijkheden van onze vlondervloeren

Onze houten vlondervloeren worden hoofdzakelijk ingezet voor festivals. Zeker met veel bezoekers wordt de ondergrond snel vertrapt en ontstaat er vaak modder. Een vlondervloer kopen helpt voor het behoud van de ondergrond. Naast festivals zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden met onze vlondervloeren. Op vrijwel elk evenement is onze vlondervloer inzetbaar, denk hierbij aan zakelijke evenementen, maar ook bij bruiloften en op campings komen onze vloeren van pas. Heb je een vloer nodig die volledig waterpas is? Bekijk dan alle mogelijkheden van onze systeemvloer. Deze vloer is zeer geschikt voor een luxer evenement of als ondergrond in een werkplaats.

Jouw vlondervloer kopen en altijd direct beschikbaar

Bij Donselaar Tenten hebben we een grote voorraad vloeren. Wil je een vlondervloer kopen en heb je die volgende week al nodig? Geen enkel probleem. Regel zelf het transport of laat ons het transport en het leggen van de vloer verzorgen. Onze tentvloeren zijn niet alleen te koop, maar ook te huur. Heb je dus maar eenmalig of voor een korte periode een vlondervloer nodig? Dan kan het huren van onze vlondervloer een slimme beslissing zijn. Twijfel je wat de slimste keuze is in jouw situatie? We helpen je graag met een advies op maat. Neem dus gerust contact met ons op!

Jouw hele evenemententerrein deskundig opgebouwd

Niet alleen voor het huren of aanschaffen van een vlondervloer zijn wij de juiste partij. We leveren namelijk ook graag alle tenten die je nodig hebt voor jouw evenement of bedrijf. Want of het nu gaat om geschikte tenten voor een groot festival, een intieme bruiloft of een tijdelijke oplossing vanwege ruimtegebrek in jouw bedrijf. Bij Donselaar Tenten zijn we van alle markten thuis. Doe inspiratie op met de projecten die we eerder mochten verzorgen en zie alle verschillende mogelijkheden van onze tenten. En onze service houdt niet op bij het huren en verkopen van tenten en tentvloeren. Ook het geregel omtrent het transport, de montage en eventuele demontage nemen we je graag uit handen. Vraag vandaag nog jouw offerte op maat aan!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Oranjebloesem
Logo Free Your Mind
Logo TNT
Logo Mazda

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat