Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Voor elk feest de juiste feesttenten te koop

Voor een mooie feesttent hoef je niet verder te zoeken, want wij hebben zeker ook jouw geschikte feesttenten te koop! Met ons ruime aanbod kunnen we altijd weer aan ieders vraag voldoen. Of het nu gaat om een luxe tent of een grote festivaltent die direct de aandacht trekt, je bent bij Donselaar Tenten zeker aan het juiste adres. Naast een ruime keuze profiteer je bij ons ook van de beste service. Zo denken we graag met je mee en maken vervolgens jouw feesttent helemaal op maat. Transport en opbouw? Ook dat regelen we voor je!

Geheel op maat gemaakte feesttenten te koop 

Ieder feest is weer anders en ook de wensen voor een feesttent verschillen altijd weer. Voor ons is dat geen probleem: wij maken jouw tenten namelijk helemaal op tijd. Je hebt alle keuze, zowel qua maatvoering, als materiaal en kleur. Meer of minder isolatie, een bepaalde opdruk of juist een neutrale kleur? Komt in orde! En met onze stevige constructies kunnen we jouw tent net zo groot maken als je wilt. Wij leveren die tenten waar je naar zoekt! Bekijk al onze tenten om te zien wat er allemaal mogelijk is. 

Altijd feesttenten te koop van de hoogste kwaliteit

Bij Donselaar Tenten hebben we uiteraard alleen feesttenten te koop die gemaakt zijn van de beste materialen. Want alleen het beste is voor ons goed genoeg! Een extra voordeel hiervan is dat onze tenten een lange levensduur hebben en dus een rendabele investering zijn. Ook qua veiligheid hoef je je geen zorgen te maken: onze tenten voldoen aan alle brand- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn ze goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1 en hebben allemaal een eigen tentboek met alle constructieberekeningen. Een ander onderdeel van veiligheid is de kunde van onze medewerkers. Alle montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd en hanteren alle verplichte beschermingsmiddelen.

Ook het adres voor jouw tentvloeren

Wij hebben niet alleen jouw feesttenten te koop, ook voor tentvloeren zijn we het juiste adres. We hebben zowel een houten vlondervloer als een systeemvloer. De houten vlondervloer is erg populair voor festivals en ideaal voor zowel in de tenten als daarbuiten. De systeemvloer wordt waterpas gelegd en heeft een luxe uitstraling. Door de grote vloerdelen van 2,5 bij 5 meter is de vloer ook geschikt om op erg oneffen ondergronden te liggen. Twijfel je of jouw terrein geschikt is voor onze vloeren en tenten? Een bezoek vooraf om het terrein te bekijken is altijd mogelijk.

Offerte aanvragen

Jouw feesttent op korte termijn geleverd

Idealiter plan je alles natuurlijk ruim van tevoren, maar soms heb je gewoon snel een tent nodig. Fijn als er dan een partij is die ook snel levert. Door onze grote voorraad kunnen we zowel onze tenten als onze tentvloeren op zeer korte termijn leveren. Heb je dus een feesttent of een heel andere tijdelijke accommodatie nodig? Bij ons vind je zeker waar je naar zoekt! Neem een kijkje bij onze tentenverkoop voor de verschillende mogelijkheden. Heb je bijzondere wensen? We gaan de uitdaging graag aan! Neem vandaag nog contact met ons op.

Ik wil een vrijblijvende persoonlijke offerte
 

Wij werken voor:

Logo Mazda
Logo Volkswagen
Logo Wantijpop
Logo Pathe Arena Amsterdam

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat