Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Voordelen van een bar overkapping huren

Een bar overkapping huren is één van de voorbereidingen die komt kijken bij een festival of ander evenement. Alhoewel, niet ieder evenement heeft een bar overkapping. Wat zijn nu goede redenen om wel te kiezen voor een overkapping over de bar heen? We delen 5 voordelen waarom het huren van een bar overkapping bij Donselaar Tenten een echte aanrader is.

1. Een bar overkapping huren brengt sfeer

Een bar overkapping huren is een gemakkelijke manier om meer sfeer te creëren op een evenemententerrein. Om een evenement te laten slagen, is het van belang aandacht te besteden aan de uitstraling van het terrein. Met een stretchbar voeg je een grote sfeermaker toe aan jouw terrein. Zo realiseer je op een gemakkelijke manier een mooi festivalterrein.

2. De bar is goed zichtbaar

Niks zo vervelend als een bar die niet goed zichtbaar is voor je gasten. Zowel voor jou als voor je gasten. Je gasten zijn onnodig veel tijd kwijt aan het halen van hun consumpties. Daarnaast is er de kans dat je als organisatie omzet misloopt doordat er minder geconsumeerd wordt. In een grote mensenmassa moet de bar dus gewoon opvallen. Onze bar overkappingen zorgen ervoor dat de bar duidelijk zichtbaar is en goed vindbaar voor iedereen.

3. Een beschutte werkplek voor het barpersoneel

Veel festivals en evenementen vinden buiten plaats. Door een bar overkapping te huren, weet je zeker dat het barpersoneel altijd droog kan werken. Maar ook als met zomers weer kan een bar overkapping fijn zijn. Het personeel staat niet in de volle zon en loopt geen risico op een zonnesteek of andere ongemakken. Onze stretchbar is volledig wind-, water- en zonbestendig.

Offerte aanvragen

4. Een ruime keuze aan bar overkappingen

Huur je een bar overkapping bij Donselaar Tenten, dan heb je diverse mogelijkheden. De meeste populaire bar overkapping is onze stretchbar. Deze stretchtent is mogelijk in diverse formaten én in diverse kleuren. Je hebt de keuze uit een rode, zwarte, zand- of taupekleurige tent. Daardoor is er altijd een kleur die past bij jouw evenement. De tenten kunnen onderling met elkaar gekoppeld worden, waardoor je altijd de volledige bar kunt overdekken. Een andere geschikte optie als bar overkapping is de Pagodetent, die ook in diverse kleuren leverbaar is.

5. Een bar overkapping huren inclusief de beste service

Een bar overkapping huren is vaak één van de vele dingen die geregeld moeten worden voor een evenement of festival. Fijn als je je daar dan niet teveel zorgen om hoeft te maken. Bij Donselaar Tenten nemen we je al die zorgen graag uit handen. Geef ons je wensen door en wij regelen verder alles voor je. Het transport, de opbouw én het afbreken worden verzorgd door ons professionele team. Meer weten over hoe een tent huren werkt? Je leest het in onze blog over dit onderwerp

Voordelen Bar Overkapping

Alle tenten voor jouw evenement

Niet alleen voor het huren van een bar overkapping zijn wij jouw partner, maar voor alle tijdelijke accommodaties die je nodig hebt! Van festivaltent tot bedrijfsaccommodatie, onze tenten zijn overal voor in te zetten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk al onze tenten en vraag een offerte aan van de tent(en) van jouw voorkeur!

Ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

Kies een geschikte tent voor jouw evenement!

Wij werken voor:

Logo Knauf
Logo Dance Behind The Wall
Logo Vitesse
Logo Amsterdam Open Air

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat