Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Voor welke tent kan ik bij jullie terecht?

Bij het woord tent denk je misschien vooral aan zo’n ding met haringen en ritsen, waar campings vol mee staan. Die tenten hebben wij niet. Wij zijn Donselaar Tenten, dé specialist in de verhuur van tijdelijke accommodaties. Sinds 2008 nemen wij onze klanten alle zorg uit handen. Of je nou een festivaltent nodig hebt, extra opslagruimte voor je bedrijf, een gave beurslocatie of een multifunctionele stretchtent: bij ons kun je terecht.

Festivaltent: eyecatcher met mogelijkheden

We zijn leverancier van bekende nationale en internationale festivals, in 2019 leverderen we aan meer dan 100 festivals. Onze Armada en onze Athena zijn echte blikvangers op deze festivals. Minder eyecatching, maar net zo belangrijk zijn onze vlondervloeren. Een stukje extra beleving dat je niet ziet, maar ongemerkt toch zorgt voor extra positieve ervaringen. Hier vind je alles wat anderen voor hun festival huurden op 1 pagina.

Aluhal: van opslagruimte tot fraai pand

Een Aluhal is een tent waarbij je eigenlijk niet ziet dat het een tent is. Met zijn harde wanden, gave opties als deuren, transparante wanden en transparant dak en stevige uiterlijk kun je met deze tent alle kanten op. Heb je extra ruimte nodig? Een fraai pand als extra showroom? Beursruimte? Een stoere ijsbaan? Check deze veelzijdige tent!

Stretchtent: onze allemansvriend

Deze tent vind je niet vaak in ons magazijn. De stretchtent brengt sfeer en heeft een luxe uitstraling. Door het licht rekbare doek kun je hem helemaal naar wens spannen. Ook de verschillende kleuren en de wind-, water- en zonwerende werking maken onze stretchtent mateloos populair! De combinatie met onze stretchbarren maken ook veel klanten. Nieuwsgierig? Bekijk de stretchtent of stretchbar hier!

Dit zijn onze 3 meestgevraagde tenten, maar er is nog veel meer mogelijk. Download de brochure, neem contact op met onze specialisten voor gratis advies of bekijk rustig al onze tenten.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wij werken voor:

Logo Wantijpop
Logo Pinkpop
Neverland Logo
Logo Douwe Egberts

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat