Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Wat zijn de kosten stretchtent huren?

De kosten van een stretchtent huren zijn belangrijk bij het organiseren van een evenement. De accommodatie is vaak één van de grotere uitgaven en moet dus in de begroting worden opgenomen. Bij Donselaar Tenten hebben we diverse soorten formaten Stretchtenten met ieder hun eigen prijs. Zo heb je de keuze tussen een kleinere tent voor een kleiner bedrag en een grotere tent voor een hogere huurprijs. We zijn transparant over onze prijzen voor het huren van een Stretchtent. Zo weet je vooral waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Gemakkelijk de kosten inzien van een stretchtent huren

Benieuwd wat de kosten zijn van het huren van een Stretchtent? Je ziet het gemakkelijk op onze website. Kies bij de Stretchtenten voor het kopje ‘Prijzen’. Je selecteert hier het formaat wat je wilt huren en ziet gelijk een indicatie van de huurprijs. Daarnaast geven we een overzicht van de mogelijkheden. Zo biedt een Stretchtent van 20 bij 20 meter in een diner opstelling plaats aan 260 personen, terwijl er staand wel 530 mensen onder passen. Het is mogelijk één Stretchtent te huren, maar onze Stretchtenten kunnen onderling ook gemakkelijk gekoppeld worden.

Realiseer de juiste sfeer voor jouw evenement

De Stretchtent is een populaire tent die veel sfeer brengt. Of het nu gaat om een bruiloft of ander feest, of juist een zakelijk evenement. Waar de Stretchtent ook opgezet wordt, hij trekt altijd direct de aandacht. Doordat onze Stretchtenten in meerdere kleuren leverbaar zijn, zit ook de juiste kleur voor jouw evenement er altijd bij. Kies voor een rode, zwarte, taupe, platina of zandkleurige tent. Omdat de tenten onderling gekoppeld kunnen worden, kan je ook kiezen voor meerdere tenten van één of verschillende kleuren.

Offerte aanvragen

Huur een passende tentvloer voor jouw Stretchtent

Een goede tentvloer is onmisbaar voor vrijwel ieder evenement. Omdat je nooit zeker bent van de weersomstandigheden, waardoor het modderig kan worden door regen. Maar ook bij goed weer is een goede tentvloer onmisbaar. Realiseer een fijne dansvloer en zorg ervoor dat het eventuele podium en de bar op te bouwen zijn. Ook voor die tentvloer kan je natuurlijk bij ons terecht. In de Stretchtent passen zowel onze houten vlondervloer als onze systeemvloer. Waar de houten vlondervloer zeer populair is voor festivals, heeft de systeemvloer een luxere uitstraling voor bijvoorbeeld zakelijke evenementen. Welke vloer past het beste bij jouw evenement?

Wat zijn de kosten stretchtent huren

Een persoonlijk advies voor jouw evenement

Heb je naast de kosten van een Stretchtent huren nog andere vragen? Onze specialisten helpen je graag met een passend advies. Of het nu gaat om een Stretchtent huren of één van onze vele andere accommodaties. Donselaar Tenten is namelijk hét adres voor jouw tijdelijke accommodaties op maat. Wij leveren keer op keer accommodaties van de hoogste kwaliteit en met de grootste zorg opgebouwd. Veiligheid en kwaliteit staan in al ons handelen namelijk bovenaan. Wil je de persoonlijke en voortvarende service van Donselaar Tenten ervaren? Vraag dan een offerte aan, of neem via e-mail of telefoon contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar!

Ik wil gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Neverland Logo
Logo Pleinvrees
Logo Pathe Arena Amsterdam
Logo Paradijs Van Het Zuiden

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat