Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Tijdelijke ziekenhuis Tent – Corona update.

In verband met de huidige ontwikkelingen in de evenementenbranche hebben wij de komende periode extra mogelijkheden voor tijdelijke accommodaties. Als bedrijf willen we bijdragen aan de situatie waar we als land in zitten. Zo kunnen wij een ziekenhuistent leveren die zorgt voor extra capaciteit of een tijdelijke bedrijfshal die zorgt voor meer ruimte. Zo kunnen uw werknemers op gepaste afstand van elkaar hun werk blijven doen. Samen komen we sterk uit de corona-crisis.

Een animatie van een ingericht tijdelijk ziekenhuistent.

Wat kan Donselaar Tenten doen?

Wij hebben veel extra capaciteit in onze semi-permanente aluhallen. Dit zijn tenten die eruit zien en voelen als een ‘echte’ ruimte. Deze kunnen we volledig geconditioneerd en met compleet geisoleerde zijwanden en daken leveren. Onze accommodaties en tenten komen altijd met compleet bouwboek, volgens alle Europese richtlijnen. Ook werkt ons montageteam , zowel bij de op- als afbouw, volgens strenge veiligheidsvoorschriften. Niet alleen de voorschriften van de tentenbouw, ook de voorschriften van het RIVM rond het corona-virus. Hierdoor bent u verzekerd van een ziekenhuistent die staat als een huis.

Onze ervaring met tijdelijke tenten en accommodaties

Als Donselaar Tenten hebben we meer dan 20.000 m2 Alutent. Deze leveren we aan verschillende opdrachtgevers, van 3 tot 25 meter breed. De lengte van de tent is per 5 meter onbeperkt te verlengen. 

Onze tenten kunnen we in de meeste gevallen binnen 24 uur leveren en monteren. Door onze ruime ervaring in de evenementenbranche kan ons team snel schakelen en op korte termijn onder druk presteren. Onze mensen staan klaar om aan de slag te gaan. Natuurlijk werken we volgens de geldende regels en adviezen van het RIVM. Daarnaast volgen we de standaard veiligheidsregels die gelden voor ons vak.

Ziekenhuistent of andere tijdelijke accommodatie huren

Ons team zit voor je klaar op 085 3011 554. We pakken je aanvraag direct op, zowel binnen als buiten normale werktijden. We doen wat we kunnen en helpen waar nodig. Vraag hieronder direct een offerte aan, bel met een van onze specialisten of neem op een andere manier contact met ons op.

Offerte aanvragen
 

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken voor:

Logo Paradijs Van Het Zuiden
Logo Ferrari
Logo Knauf
Logo Oranjebloesem

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat