Met de werktent blijf je in weer en wind operationeel

Bij projecten zijn deadlines erg belangrijk, het werk kan gewoonweg niet stilliggen. Met een werktent van Donselaar Tenten blijft u altijd operationeel. Dankzij onze werktenten zorgt u ervoor dat uw medewerkers droog, windbestendig en veilig door kunnen blijven werken. Op zoek naar een werktent met snelle levertijd? Vraag direct een offerte aan!


Offerte aanvragen
Krachtig
Betrouwbaar
Op maat
Snel leverbaar

Werktenten met kracht en bescherming

De werktenten van Donselaar Tenten zijn zeer geschikt voor het doorwerken in verschillende weersinvloeden. De krachtige aluminium constructie in combinatie met zeildoek of een harde wand, zorgt ervoor dat de ruimte niet alleen winddicht is, maar ook waterafstotend.  Het huren van een tijdelijke werktent is een krachtige en beschermde oplossing om door te blijven werken. Daarnaast bieden wij ook zware tentvloeren en verwarming aan. Wij laten onze medewerkers niet in de kou staan, u toch ook niet?

Specificaties

  • Breedte: 3 – 5 – 6 – 8 – 10 – 12,5 – 15 – 20 -25 meter
  • Lengte: onbeperkt met 5 meter te verlengen
  • Opties: verwarming en verlichting

Een werktent huren betekent flexibiliteit

Een werktent huren biedt verschillende voordelen. Niet alleen voor u als werkgever, maar ook voor uw medewerkers. Hieronder een kleine greep uit de grote voordelen van een werktent huren:

  • Tent met een krachtige constructie
  • Flexibele huurtermijn van de werktent
  • Snelle levertijd
  • Wind- en regenbestendig
  • Indien gewenst compleet geleverd

Laat uw medewerkers niet in de kou staan. Ga voor een veilige werktent van hoogwaardige kwaliteit met de werktent van Donselaar Tenten.

Veiligheid en kwaliteit

Onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een Tentboek, samengesteld door Tentech (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie. Wij versturen het tentboek op aanvraag naar je toe.

Een werktent op maat huren?

Vraag hieronder direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren graag! Meer over Donselaar Tenten 

 


Specificatieblad Werktent Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wij kunnen dit altijd op zeer korte termijn. Wij begrijpen als geen ander, wanneer de werkzaamheden door bijv. weersomstandigheden overdekt moeten worden, dit gelijk mag gebeuren. Wij gaan de uitdaging graag aan!

Dit is mogelijk. Standaard wordt de hal voorzien van zeilen. Op aanvraag plaatsen wij de opslagtent met deur. We hebben keuze uit verschillende type deuren. Roldeuren, dubbele deuren en enkele deuren.

Deze is standaard 3 meter, maar is desgewenst hoger te bouwen.

Oneindig. Wij werken met een vooraf afgesproken weektarief voor de huur. U bepaalt de periode!

Uiteraard! We komen graag langs. Bel vandaag nog voor een afspraak bij u op locatie.

Offerte aanvragen