Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies
Offerte op maat

Een pagodetent huren

Ben je op zoek naar een geschikte tent voor jouw evenement? Kom dan jouw pagodetent huren bij Donselaar Tenten! De pagodetent kan worden ingezet voor uiteenlopende evenementen. Van festivals en beurzen tot (bedrijfs)evenementen en bruiloften. Omdat de Pagodetent klein is van formaat, kan hij in grote getalen naast elkaar worden geplaatst. Hierdoor is deze tent perfect geschikt voor het geven van een workshop, als baroverkapping of voor het bieden van onderdak aan standhouders.

De voordelen van het huren van een pagodetent

Een groot voordeel van onze Pagodetent is dat je hem makkelijk kan koppelen aan onze Aluhallen, waardoor je bijvoorbeeld een aparte entreeruimte, een EHBO-post, een cateringruimte of een garderobe kunt creëren. Daarnaast kan onze pagodetent aangekleed worden met een geschikte vloer.

De veiligheid staat voorop bij onze tenten

Onze pagodetenten zijn uitgebreid getest, gekeurd en voorzien van een veiligheidskenmerk. Alle tenten die wij leveren voldoen dan ook aan alle brand- en veiligheidseisen (NEN 8020-41) volgens de op dit moment geldende regelgevingen en voorschriften

Kies voor een professionele pagodetent voor uw (bedrijfs)evenement

Wilt u meer weten over ons uitgebreide assortiment tenten met een stevige constructie, voor verschillende doeleinden? Wij helpen u graag met een gedegen advies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe u uw evenement feestelijk kunt aankleden met onze tenten.

Wil je meer weten over de pagodetent? Klik hier.

Offerte aanvragen

Wij werken voor:

Referentie Volkswagen
Referentie Soenda
Referentie Vitesse
Referentie 't Willaer TNT

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat