Aluhal

De aluhal is een professionele, betrouwbare tent met een aluminium frame, zonder middenpalen. Het huren van een aluhal biedt veelzijdigheid in zowel stijl als afmeting. 

 • Mooie open zichtlijnen 
 • Vrije overspanning
 • Per 5 meter verlengbaar in de lengte
Aluhal binnenkant
Maatvoering

2.5, 5, 7.5, 10, 12.5, 15, 20 en 25 meter breed

Capaciteit

10 tot 10.000 personen

Kleuren

Wit - Zwart - Zand - Transparant

De aluhal: professioneel en betrouwbaar

Een aluhal biedt een stevig fundament, gecombineerd met een vleugje elegantie en is perfect voor grote evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, het overdekken van een schaatsbaan, als werktent of als opslagtent. Kies uit wit, transparant of gekleurd brandvertragend PVC-doek, net wat past bij jouw evenement. De aluhal biedt de mogelijkheid om tot 10.000 gasten te verwelkomen en heeft een vrij zicht zonder middenpalen. Laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden en geef je gasten het gevoel van kwaliteit en luxe!

Offerte aanvragen

Bekijk hier alle foto's

Aluhal met open zijkant
Binnenkant Aluhal. Mensen zitten aan tafels.
Aluhal omringd door werktuig.
IJsbaan in een Aluhal
Aluhal van bovenaf
 • Breedtes: 2.5, 5, 7.5, 10, 12.5, 15, 20 en 25 meter
 • Lengte: onbeperkt met 5 meter te verlengen
 • Zijhoogte: 230 tot 300cm
 • Nokhoogte: afhankelijk van breedte en zijwandhoogte
 • Oppervlakte: 10m2 tot 2500 m²+
 • Capaciteit: 10 tot 10.000 personen
 • Vloeren: systeemvloer (optioneel)
 • Kleuren: standaard wit, optioneel leverbaar in zwart, zand en transparant.
 • Opties: hoogwaardige boogconstructie, dubbele deuren, harde wanden, glaswanden, transparant dak.

Onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een Tentboek, samengesteld door Tentech (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie. Wij versturen het tentboek op aanvraag naar je toe.

Veelgestelde vragen over de aluhal

Nee, maar wij leveren wel vloeren en raden je dit ook aan. Nog meer informatie over de aluhal? Klik dan hier!

Een systeemvloer is zeer geschikt voor een aluhal. Dit is een waterpas gestelde vloer die op elke ondergrond geplaatst kan worden. Hierdoor bied je jouw gasten een stevige vloer.

Ja, dit heeft wel de voorkeur. Maar als dit niet lukt, doordat de aluhal op bijvoorbeeld asfalt geplaatst wordt, kunnen we ook gebruik maken van ballastblokken. Wanneer je echter kiest voor een systeemvloer, dan is er geen extra verankering meer nodig. De aluhal staat dan op de vloer vast. Mocht je twijfelen over de ondergrond, bel of mail ons gerust.

De zijhoogte is standaard 2,30 meter bij een aluhal tot 15 meter breed, maar kan ook geleverd worden met een zijhoogte van 3 meter. De 15, 20 en 25 meter brede aluhal is standaard leverbaar in 3 meter zijhoogte. Heeft u andere wensen? Geen probleem, dan maken wij de tent voor u op maat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Nee, we hebben hier veel mogelijkheden in. Standaard is de aluhal voorzien van wit zeil. Optioneel kan je hem uitvoeren met transparant zeil. Wil je graag een andere uitstraling of meer luxe? Dan kunnen we de aluhal voorzien van harde wanden, die optioneel gecombineerd kunnen worden met glaspanelen voor wat meer lichtinval.

Harde wanden zijn ideaal als alternatief voor de standaard witte zeilen. Ze worden standaard gecombineerd met dubbele deuren, die afsluitbaar zijn. Deze witte wanden kunnen uitsluitend op een systeemvloer geplaatst worden.

Jazeker! Wij verhuren onze aluhal voor korte perioden, maar ook voor langere perioden (weken, maanden soms zelfs jaren). Vraag gerust naar wat er mogelijk is, we helpen graag.

Ja, dit is mogelijk. We kunnen het dak volledig transparant maken of per 5 meter.

Nee, dit is ook een aluhal alleen noemen we dit een booghal, door de gebogen nok. Het geeft net iets meer uitstraling aan de aluhal.

Ja dit is geen probleem. Vraag voor de zekerheid aan ons wat het maximale gewicht is.

Vraag een offerte aan voor de aluhal

persoonlijk-advies-donselaar
Daan en Koen
Sales festivals en evenementen

Hulp nodig bij het opstellen van een offerte?

085 3011 554

persoonlijk-advies-donselaar
Daan en Koen
Sales festivals en evenementen

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?