Een tijdelijke opslagtent huren

Een opslagtent huren voor tijdelijke extra ruimte? Onze tenten bieden wat jij nodig hebt om er snel voor te zorgen dat jij meer opslagruimte hebt. Ontdek onze mogelijkheden!

  • Op korte termijn tijdelijk extra bedrijfsruimte
  • Sterke aluminium constructie
  • Opslagruimte op maat

Een snelle oplossing

Betrouwbaar, flexibel en afgestemd op jouw behoeften: dat is de opslagtent die wij bieden. Of je nu ruimte nodig hebt voor extra voorraad, extra werkruimte of een tijdelijk project, onze aluhallen bieden de perfecte oplossing tot 12 weken lang. In een snel veranderende markt kan het anticiperen op ruimtebehoeften cruciaal zijn. Onze opslagtenten vormen de ideale brug voor deze tijdelijke periodes. Mocht je voor een langere termijn opslag nodig hebben, dan staat Donselaar Industrie voor je klaar. Ontdek zelf hoe een opslagtent jouw uitdagingen kan transformeren in mogelijkheden.

Een gegarandeerd succes

Een betrouwbare, flexibele en kosteneffectieve oplossing voor tijdelijke opslagproblemen. Met de focus op kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid bieden wij een service die verder gaat dan alleen het leveren van een tent. Wij bieden een complete opslagoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de wensen van onze klanten.

Daarom Donselaar

Wij zorgen ervoor dat je altijd op ons kan rekenen en maken samen jouw evenement succesvol!

Vertrouwde partner van meer dan 100 evenementen
VCA en ISO 9001 certificeerde (montage)medewerkers
Persoonlijk contact met onze accountmanagers en planning
15+ jaar ervaring in de verhuur van tenten
Alle tenten voldoen aan de Europese veiligheidseisen
Tenten met een unieke en professionele uitstraling