Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een feesttent huren is bij Donselaar Tenten altijd een succes

Een feesttent huren is één van de eerste stappen als je een feest of ander groot evenement gaat organiseren. Ontzettend leuk om zoiets te organiseren natuurlijk, maar er komt wel veel bij kijken. Des te fijner als je dan bij ons in één keer de tent(en) vindt die je nodig hebt. Van grote festivaltent tot kleine tenten met een intieme sfeer, bij ons vind je de tent voor jouw feest. Je leest hier meer over de verschillende feesttenten die je bij ons kan huren, want al onze tenten zijn uniek! Direct een kijkje nemen? Bekijk het overzicht van al onze tenten.

De eerste stap van een geslaagd feest: een geschikte feesttent huren

Elk feest is uniek en verdient een feesttent die daar perfect bij past! Daarom hebben we een uiteenlopend aanbod van tenten, waar de juiste tent voor jouw feest zeker tussen zit. Want een geschikte tent is belangrijk voor een geslaagd feest. Voor een groot feest heb je natuurlijk een ruime tent nodig, maar een te grote tent komt de sfeer vaak ook weer niet ten goede. Belangrijk dus dat je een feesttent huurt die helemaal past bij jouw feest. Twijfel je over de beste maatvoering voor jullie tent? Je kan op onze website jouw ideale tentmaat berekenen. Kom je er niet helemaal uit? Dan geven we je natuurlijk graag een persoonlijk advies.

Offerte aanvragen

De voordelen van een feesttent huren bij Donselaar Tenten

  • Meer dan 10 jaar ervaring in de tentenwereld
  • Onze tenten zijn direct beschikbaar
  • Een advies op maat voor jouw feest
  • Eigen ontwikkeling, productie en wagenpark
  • Al onze tenten zijn van de hoogste kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Altijd een offerte op maat voor jouw feest

Ook je kleine en intieme feesttent huur je bij ons

Als je een blik werpt op ons aanbod, dan vind je de meest mooie en imposante feesttenten. Maar ook voor kleinere tenten kan je bij ons terecht. Bijvoorbeeld als je een tent wilt huren om een bruiloft te vieren, of een andere gelegenheid waar je geen al te grote menigte verwacht. Menig succesvol bruiloftsfeest heeft al plaatsgevonden onder onze Stretchtenten en in onze Aluhallen. En hoe leuk is het om één of meerdere Pagodetenten in te richten als bar of eettentje? Een feesttent huren met alles erop en eraan doe je bij Donselaar Tenten!

Vier meerdere dagen feest met onze slaaptenten

Waarom zou je je feest beperken tot slechts één dag? Knoop er gewoon een paar nachten aan vast! Of misschien wil je het jouw bruiloftsgasten gemakkelijk maken. Bied ze dan een overnachting aan in één van de diverse slaaptenten van onze zusteronderneming Rechargers. Na een nacht slapen in een stijlvolle Lodge worden jouw gasten zeker uitgerust wakker. Bekijk op de website de verschillende tenten die Rechargers aanbiedt. Zo maak je het feestterrein tot een prachtig geheel met een verzameling van de mooiste tenten waar de gasten in kunnen verblijven. Uiteraard kan je het huren van jouw slaaptenten van Rechargers ook via ons regelen!

Ontdek onze slaaptenten
Slaaptenten Festival Huren

Altijd een passende tentvloer voor jouw feesttent

Grote, kleine, open en gesloten feesttenten, ze hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn vaak niet compleet zonder goede tentvloer! Ook in de zomer heb je altijd kans op een flinke regenbui. Daarnaast kunnen dansende feestgangers de grasmat of andere ondergrond vertrappen. Een goede tentvloer raden we daarom in de meeste gevallen zeker aan. We hebben keuze uit een kwalitatieve vloer. Organiseer je een luxer evenement, dan gaat jouw voorkeur wellicht uit naar onze systeemvloer. Dankzij onze ruime voorraad hebben we altijd genoeg vloerdelen voor jouw feestterrein!

Vlondervloer Huren

Een feesttent huren inclusief volledige service

Het is je vast al opgevallen dat we je graag zo’n volledig mogelijke service aanbieden. Dat begint al bij jouw oriëntatie op een passende feesttent. We geven natuurlijk veel informatie op onze website, maar neem ook gerust contact op voor een advies op maat. Twijfel je over de mogelijkheden op jouw locatie? Dan komen we op locatiebezoek om met je mee te kijken! Keuze gemaakt? We sturen je een passende offerte en gaan vervolgens verder in gesprek om alles rondom jouw feest te bespreken. Zowel op korte als lange termijn kun je bij ons terecht!

“De samenwerking met Donselaar Tenten is goed verlopen. Zowel operationeel als financieel is was alles keurig geregeld, voorafgaand en tijdens de huurperiode.”

 

Wilbert Schouten – Spar Holding B.V.

Service inclusief transport en montage

Bij onze service hoort ook het vervoer van onze tenten naar jouw feestlocatie. Organiseer je een feest in Nederland of misschien wel daarbuiten? Hoewel wij in het midden van Nederland zijn gevestigd, rijden we met plezier heel Nederland door en gaan we zelfs de grens over. Zowel het opbouwen als het afbouwen van de tenten wordt vervolgens gerealiseerd door onze gecertificeerde montagemedewerkers. Deze ervaren medewerkers werken veilig én snel en zorgen dat jouw feestterrein er piekfijn uitziet! En na het feest wordt alles weer net zo snel afgebroken en opgeruimd. Daar heb je geen omkijken naar!

Feesttent Huren Met Opbouw

Altijd iemand bereikbaar tijdens jouw feest

Een ander belangrijk onderdeel van onze service is onze bereikbaarheid. In de aanloop naar jouw feest kan je altijd contact opnemen met jouw accountmanager om te overleggen over de laatste stand van zaken. En tijdens jouw feest of evenement? Dan kan je ons 24 uur per dag bereiken als er zich problemen voordoen. Onze storingsdienst is er namelijk voor jou! Dat noemen we bij Donselaar Tenten nu het ontzorgen van onze klanten. Jij hebt immers wel meer aan je hoofd!

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor het huren van jouw feesttent

Via onze website kan je gemakkelijk een offerte aanvragen. Een feesttent huren is maar één onderdeel van de organisatie van een feest, dus het is fijn als dat snel geregeld is. Daarom helpen we je met een vlotte service en denken we graag met je mee als je nog niet weet welke tent bij jouw feest past. Want met onze ruime keuze tussen alle verschillende feesttenten, kunnen we ons voorstellen dat je twijfels hebt over welke tent het beste past. Maar één ding weten we wel zeker: met een gehuurde feesttent van Donselaar Tenten is jouw feest een gegarandeerd succes!

Vraag direct een offerte aan
 

Wij werken voor:

Logo Soenda
Logo Free Your Mind
Logo Festifoort
Logo Defqon

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat