Een feesttent huren voor elke gelegenheid

Op zoek naar een unieke en opvallende tent voor je evenement? Donselaar biedt een uitgebreide collectie aan diverse feesttenten, waarbij gegarandeerd een perfecte match is voor elk soort feest. Wij staan klaar om elke tent aan te passen naar jouw specifieke voorkeuren. 

  • Veelzijdige keuze
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Persoonlijk advies
Stretchtent aan water

Altijd een tent die past bij jouw feest

Een feesttent moet aan verschillende eisen voldoen. Misschien heb je een voorkeur voor een specifieke kleur tentdoek, of zoek je een bepaald type vloer dat aansluit bij het doel van jouw evenement. Met onze uitgebreide selectie aan opties vind je gegarandeerd wat je zoekt. Als je overweegt een grote feesttent te huren, bieden wij een scala aan passende keuzes. Op zoek naar een accommodatie voor een écht groot feest? Denk dan eens aan onze Athena en Armada. Deze imposante tenten worden ongetwijfeld dé blikvangers op jouw feestterrein. Ze zijn zeer populair voor festivals, maar ook andere grote feesten worden een succes in deze tenten. Ook de Aluhal is zeer geschikt voor zowel grote als kleine feesten, omdat de tent helemaal op maat te maken is. En met onze Stretchtent realiseer je jouw sfeervolle feestomgeving in een handomdraai.  Jouw ideale feesttent op maat, doen we bij ons met plezier.

Groot of klein? Alles is mogelijk

Een grote feesttent voor duizenden mensen is natuurlijk prachtig, maar een beetje te groot als je een feesttent zoekt voor jullie bruiloft. Ook voor andere intiemere feesten is vaak een kleine tent geschikt. In dat soort gevallen is de Aluhal perfect op maat te maken voor jullie feest. Maar ook de karakteristieke Pagodetent kan jouw feest de finishing touch geven waar je naar zoekt. Weet je niet welke tent bij jouw feest past? Bekijk het overzicht van al onze tenten of kijk voor welke tent andere klanten kozen.

De Aluhal waarvan het middenstuk transparant is. Hier doorheen zijn feestende mensen te zien.
Feest in een Aluhal
Podium op festival Paradijs van het zuiden overdekt met zandkleurige stretchtent.
Stretchtent op een festival.
Alu tent op een evenement.

Een bedrijf waar je op kunt rekenen

Kies je voor het huren van één of meerdere feesttenten bij Donselaar, dan kies je voor tenten van hoge kwaliteit. Onze tenten zijn namelijk gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Ze voldoen vanzelfsprekend aan alle brand- en veiligheidseisen. Ook bij het opbouwen van onze tenten en tentvloeren staat de veiligheid voorop. Zo volgen onze medewerkers cursussen en bijscholingen waar nodig. Wil je een feesttent huren voor een termijn die jij zelf bepaalt? En zaken doen met een bedrijf wat met jou meedenkt en altijd voor je klaar staat? Vraag dan vandaag nog jouw persoonlijke offerte aan of neem direct contact met ons op.

Daarom Donselaar

Wij zorgen ervoor dat je altijd op ons kan rekenen en maken samen jouw evenement succesvol!

Vertrouwde partner van meer dan 100 evenementen
VCA en ISO 9001 certificeerde (montage)medewerkers
Persoonlijk contact met onze accountmanagers en planning
15+ jaar ervaring in de verhuur van tenten
Alle tenten voldoen aan de Europese veiligheidseisen
Tenten met een unieke en professionele uitstraling