Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies
Offerte op maat

Huur een werktent

Het weer in Nederland is wisselvallig. Lastig als je werkzaamheden hebt die ook met kou, wind en regen gewoon door moeten gaan. Een werktent huren biedt hiervoor uitkomst. Je kunt zo altijd blijven doorwerken in weer in wind. Tijdelijk goederen droog- en schoon opslaan? Geen probleem! Werkzaamheden van buiten naar binnen verplaatsten? Ook dat kan. Wij plaatsen de werktent helemaal op maat. Nog een groot voordeel is dat we dat op korte termijn kunnen regelen. Bekijk de tenten bij ons andere bedrijf Donselaar Structures. Naast werktenten bieden wij namelijk ook nog hele mooie overkappingen!

Ontdek de voordelen van het huren van een werktent

  • Een krachtige constructie
  • Een flexibele huurtermijn
  • Snelle levertijd
  • Wind– en regenbestendig
  • Naar eigen wens samen te stellen

De veiligheid staat voorop bij Donselaar Tenten

Onze werktenten zijn uitgebreid getest, gekeurd en voorzien van een veiligheidskenmerk. Alle tenten die wij leveren voldoen dan ook aan alle brand- en veiligheidseisen (NEN 8020-41) volgens de op dit moment geldende regelgevingen en voorschriften

Kies voor een professionele werktent

Wilt u meer weten over ons uitgebreide assortiment tenten met een stevige constructie, voor verschillende doeleinden? Wij helpen je graag met een gedegen advies. Dus werktent huren? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Kies een geschikte tent voor jouw evenement!

Wij werken voor:

Logo Mysteryland
Logo Ferrari
Logo Stoke City
Logo Dance Behind The Wall

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat