Jouw professionele beurstent

De keuze van je tent voor een beurs, of het nu voor een stand of een gehele beursvloer is, is cruciaal voor de beleving van je bezoekers. Een hoogwaardige, stijlvolle beurstent huren kan het verschil maken tussen een gewone presentatie en een die echt indruk maakt.

  • Unieke tenten voor elk evenement
  • Stoere en strakke uitstraling
  • Beschikbaar in verschillende maten
Drie witte pagodetenten met er omheen diverse beachflags, hoogwerkers en ander constructiemateriaal.
Vlonderpad tussen pagodetenten, machine transporters en hoogwerkers

Een beurstent op maat

Creëer een unieke setting op jouw beurs met een tent die perfect aansluit bij jouw visie. Van de veelzijdige aluhal tot de luxueuze VIP-paviljoenen en pagodetenten, wij hebben wat je zoekt om je beurs naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de vrijheid van onze beurstenten en bepaal zelf de locatie en stijl. Of je nu gaat voor één grote tent als beursvloer, meerdere gepersonaliseerde tenten voor standhouders, of een combinatie van stijlen en formaten, de opties voor je beurs zijn eindeloos! 

Weet je niet zeker welke tent het beste bij jou past? Ons team biedt graag persoonlijk advies om je te helpen de ideale match te vinden. Aarzel niet om contact op te nemen!

Luchtfoto Aluhal, omringt met pagodetenten.
Binnenkant Aluhal
Aluhal van de voorkant
Aluhal met aan de linkerkant oranje statafels en aan de rechterkant tafels met stoelen. Rechts van de aluhal bevindt zich de paardenbak
Aluhal waar groot 'Home of the Dutch race series' op staat. Links van de Aluhal staat een grote witte vlag van BMW en aan de rechterkant staan twee blauwe BMW's. Om de Aluhal heen bevind zich een racebaan
Witte pagodetent met aan de linkerkant een rode .... en rechts een blauwe beachflag met logo. Een vlonderpad leid naar de pagodetent en naast het vlonderpad ligt zaagsel op de grond.
Witte pagodetent constructiemachines
Beurs in Aluhal.

Kwaliteit en veiligheid van een beurstent

Veiligheid en uitstraling gaan hand in hand bij onze beurstenten. Ze bieden niet alleen een prachtige setting voor je evenement, maar garanderen ook de veiligheid van je bezoekers. Elk van onze tenten komt met een specifiek tentboek, samengesteld volgens NEN 8020-41, met alle informatie over constructie en (brand)veiligheid. Bovendien voldoen onze tenten aan de Europese regelgeving.

 

IVA-businessschool

Veelgestelde vragen

Ja, wij hebben een zeer ruime voorraad met pagode tenten. We kunnen eigenlijk elk gewenst aantal leveren.

Jazeker, als je dit prettig vindt, doen we dit graag! Bel gerust om een afspraak te maken.

Jazeker, wij kunnen onze pagodetenten oneindig aan elkaar koppelen.

Ja dit is geen probleem. Vraag voor de zekerheid aan ons wat het maximale gewicht is.

Een systeemvloer is zeer geschikt voor een aluhal. Dit is een waterpas gestelde vloer die op elke ondergrond geplaatst kan worden. Hierdoor bied je jouw gasten een stevige vloer.

Nee, je kunt kiezen voor een houten vlondervloer of een waterpas gestelde systeemvloer.