Over Donselaar

Welkom bij Donselaar

Onze missie bij Donselaar is om succesvolle evenementen mogelijk te maken door letterlijk ruimte te creëren. Van bedrijfsgala tot festival, onze tenten bieden de perfecte basis voor onvergetelijke momenten en succesvolle evenementen.

Bij Donselaar draait alles om het creëren van de perfecte setting voor jouw evenement, groot of klein. Of je nu een festival organiseert of een schaatsbaan wil overdekken, onze tenten zijn er om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. We beschikken over een compleet aanbod van professionele tenten op maat en ons team staat klaar met persoonlijk advies.

Duurzaamheid

Veiligheid en kwaliteit: onze prioriteit

Veiligheid en kwaliteit staan voorop bij alles wat we doen. Zo voldoen alle tenten aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. Onze tenten zijn niet alleen veilig, maar stralen ook kwaliteit uit, van boven tot onder. Ze zijn betrouwbaar, sterk, naar wens aan te passen en snel geleverd. Daarnaast bestaat ons team uit professionele, opgeleide en VCA-gecertificeerde monteurs. Deze expertise garandeert een veilige en efficiënte montage van onze tenten. Verder zijn we ISO 9001 gecertificeerd, waarmee we willen benadrukken dat we ons inzetten voor de hoogste kwaliteitsnormen in al onze producten en diensten.

Persoonlijk advies

Wil je graag persoonlijk advies? Ons team staat voor je klaar om te helpen! Op werkdagen zijn we van 08.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Neem contact met ons op via telefoonnummer 085 3011 554, of stuur een e-mail naar evenementen@donselaar.nu.

persoonlijk-advies-donselaar
Daan en Koen
Sales festivals en evenementen
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en updates? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en jij bent altijd als eerst erbij!