Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Trouwen in een tent is romantisch en heel erg sfeervol! Bekijk ons ruime aanbod:

Maak jullie dag extra bijzonder door een bruiloft tent te huren!

Een bruiloft tent huren is een stap die jullie dag extra speciaal kan maken. Want hoe leuk is het om het ja-woord te geven in een tent? En naast een romantische plek voor het officiële deel van de bruiloft, is een tent natuurlijk ook zeer geschikt als locatie voor het bijbehorende feest. Met onze tenten hebben we al aan een groot aantal prachtige bruiloften onze  bijdrage mogen leveren. Kunnen jullie binnenkort ook meepraten over hoe bijzonder het is om in een tent te trouwen? Ontdek de mogelijkheden van het trouwen in een tent van Donselaar Tenten!

Een exclusieve bruiloft door een bruiloft tent te huren

Elke bruiloft is uniek. En de locatie van jullie bruiloft is daarbij belangrijk. Wat dacht je van een tent die naadloos aansluit bij jullie dag? Het leuke van een tent is dat je kan trouwen op een locatie die voor jullie bijzonder is. Bijvoorbeeld in het weiland van je ouderlijk huis of op een andere bijzondere plek. En natuurlijk geeft de sfeer in een tent altijd iets speciaals. Een tent maakt jullie bruiloft extra bijzonder!

Door weer en wind een droge locatie

Al trouw je midden in de zomer, in Nederland weet je het maar nooit. Je kan altijd overvallen worden door een regenbui die je dag deels in het water laat vallen. Wil je voorbereid zijn en het zekere voor het onzekere nemen? Een bruiloft tent huren neemt een hoop onzekerheid weg. Wat ook goed is voor de zenuwen: wij verzorgen alles rondom het op- en afbouwen van de tenten. Want op je bruiloft is het belangrijk dat jullie volop genieten. Je druk maken om zaken als de montage van een tent hoort daar natuurlijk niet bij.

Diverse mogelijkheden om een bruiloft tent te huren

Willen jullie de romantiek op jullie bruiloft vergroten door het gebruiken van een tent? We hebben verschillende tenten die zeer geschikt zijn voor een bruiloft. Om de keuze wat gemakkelijker te maken hebben we alle geschikte tenten op één overzichtelijke pagina staan. Zo is bijvoorbeeld een Aluhal perfect voor zowel de ceremonie, het diner als het feest. Juri en Simone kozen op hun bruiloft voor een Aluhal met daarbij twee gekoppelde Pagodetenten. William en Carolien kozen ook voor deze combinatie, met het verschil dat hun Aluhal volledig met transparante wanden was opgebouwd. Welke combinatie vinden jullie het mooist?

Persoonlijk en vrijblijvend advies over het huren van jullie perfecte bruiloftstent

Willen jullie een trouwdag waarbij alles tot in de puntjes klopt? Kies je ervoor een bruiloft tent te huren bij Donselaar Tenten, dan nemen we je graag alle zorgen uit handen. Ook adviseren we over de juiste maat tent en welke tent het beste aansluit bij jullie wensen.

Zijn jullie benieuwd naar alle mogelijkheden van een bruiloft in een tent? Neem contact met ons op! We helpen je graag met een persoonlijk advies. Heb je je keuze gemaakt en hebben we alles besproken? Dan hoef je je nergens meer druk om te maken en verzorgen wij alles rondom jullie bruiloftstent. Willen jullie dat ook? Neem vandaag nog contact met ons op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat