De perfecte festivaltent huren

Bij het organiseren van een festival komt veel kijken, en de keuze van de tent speelt hierin ook een centrale rol. Het is belangrijk om een tent te kiezen die zijn functie vervult, zowel qua uitstraling als functionaliteit.

  • Verschillende typen festivaltenten
  • Beschikbaar in diverse kleuren en formaten
  • 100% zon-,wind- en regenbestendig
Foto van achter de DJ boot.
Smeerboel festival vanuit de Armada.

Voor elk festival een geschikte tent

Met een breed scala aan tenten hebben we voor ieder festival een geschikte tent. Ontdek onze veelzijdige tenten: de Armada, een blikvanger die indruk maakt; de pagodetent, perfect voor het overdekken van de barren; en de sfeervolle stretchtent, die aanpasbaarheid en elegantie combineert. Elk type tent heeft zijn eigen unieke voordelen.

Ben je klaar om jouw festival naar een hoger niveau te tillen door de ideale festivaltent te huren? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en een offerte op maat. Ons team staat klaar om samen met jou de perfecte festivaltent te selecteren die jouw evenement onvergetelijk maakt.

Transparante Aluhal op Festifoort
Stretchtent op een festival.
Armada op de achtergrond.
Foto van achter de DJ boot.
Transparante tent op festival.
Festival Festifoort vanuit een transparante tent. Boven het podium hangt het logo van het festival.
De Aluhal waarvan het middenstuk transparant is. Hier doorheen zijn feestende mensen te zien.
Smeerboel festival vanuit de Armada.

Professionele festivaltent huren

Als je er voor kiest een professionele festivaltent te huren, kies je niet alleen voor stijl, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Elke tent in ons assortiment wordt geleverd met een uitgebreid tentboek, opgesteld volgens de strenge NEN 8020-41 normen. Dit biedt je alle essentiële informatie over de constructie en (brand)veiligheid van onze tenten. Veiligheid is onze hoogste prioriteit; daarom voldoen al onze festivaltenten ook aan de Europese regelgeving. Zo garanderen we niet alleen een onvergetelijke, maar ook een veilige en betrouwbare ervaring voor jou en je festivalgasten.

 

logo-freeyourmind

Veelgestelde vragen

Dit is volledig afhankelijk van de afmeting. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ja, wij bouwen de transparante tent altijd volledig op en af.

Nee, er zijn veel uiteenlopende mogelijkheden. Je kunt de tent volledig transparant laten bouwen: het volledige dak en de zijkanten. Of je kiest voor een combinatie. Je kunt het dak namelijk per 5 meter deel transparant laten uitvoeren. Rondom kun je kiezen uit transparante zeilwanden of glaspanelen. We maken graag een passend voorstel voor je!

Nee, dit kan natuurlijk voor ieder evenement! Lees hier meer over evenement tent huren.

Ben je op zoek naar een sfeervolle en exclusieve tent? Met een stretchtent ben je ervan verzekerd dat jouw evenement opvalt. Het doek is licht rekbaar en kan daardoor op diverse manieren gespannen worden.