Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Tent huren voor een geslaagd festival

Jouw tent op maat voor grote en kleine festivals

Samen met jou kijken wij naar welke tent het beste bij jouw festival past. Zo huur jij altijd een festivaltent, waarin jouw eisen en wensen samen komen. Denk bijvoorbeeld aan zaken als capaciteit, uitstraling en budget. Zo weet jij precies wat je van ons kunt verwachten en kom je nooit voor verrassingen te staan in de aanloop naar jouw festival. Wel zo fijn in een toch altijd hectische periode.

Check nu het ruime aanbod van onze professionele festivaltenten. Wij werken samen met grote festivals in Nederland, zoals Tomorrowland, Dancevally, Valhalla, Mysteryland, Amsterdam Open Air, Decibel en Defqon.

Festivalvloer huren voor een unieke beleving

Een tent huren is zeker in Nederland geen overbodige luxe voor het slagen van jouw festival. Het weer kan weleens tegenvallen maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat jouw festival in het water hoeft te vallen. Donselaar Tenten denkt graag mee en zorgt er dankzij het ruime assortiment aan festivalvloeren voor dat jouw bezoekers droge voeten houden. Neem contact met ons op voor advies of vraag direct een offerte aan!

Wij werken voor:

Logo Mysteryland
Amsterdam Open Air Logo
Logo Boothstock Festival
Logo Tomorrowland
Logo Soenda
Logo Dancevalley
Logo Drumcode
Logo Decibel Outdoor
Neverland Logo
Logo Pleinvrees
Logo Wantijpop
Logo Defqon
Logo Paradijs Van Het Zuiden
Logo Festifoort
Logo Duikboot Festival
Logo Luminisity
Logo Free Your Mind
Logo ASM Festival
Logo Stoke City

Festivaltent huren

Een unieke festivaltent huren die op jouw wensen is afgestemd? Dan ben je bij Donselaar Tenten aan het juiste adres! Met een groot aantal verschillende festivaltenten te huur hebben we zeker de tent die voldoet aan jouw wensen. Een kleinere tent voor een intieme sfeer of juist op zoek naar een tent waar een paar duizend mensen in kunnen feesten? Geen probleem! Onze festivaltenten mochten al schitteren op allerlei soorten festivals en we hebben dan ook voor elk festival een festivaltent op maat.

Grote festivaltenten

Benieuwd naar de festivaltenten die we te huur hebben voor jouw festival? Op onze festivalpagina vind je een overzicht van alle mogelijkheden. Bijvoorbeeld onze stoere Armada. Onder de unieke boogvorm beleven jouw gasten het ultieme feestgevoel! Maar ook de Athena moeten we zeker even noemen. Creëer een ruimtelijk gevoel met open zijwanden of kies juist voor dichte wanden, het kan allemaal! Zowel de Athena als Armada bieden plaats aan maar liefst 5000 feestgangers. Een andere veelzijdige tent is de Aluhal. Omdat we de tent precies zo groot maken als jij wilt, kan je hier tot wel 10.000 mensen in ontvangen!

Kleine festivaltenten te huur

Op ieder festival heb je ook kleinere tenten nodig. Al is het maar voor de garderobe, of bijvoorbeeld om het podium te overdekken. Een tent die van alle markten thuis is, is de Pagodetent. Eetkraam, EHBO-post, overdekte bar of garderobe: deze tent is een echte must-have voor jouw festival! Een andere sfeermaker is de Stretchtent. Deze is in verschillende formaten leverbaar die ook nog onderling gekoppeld kunnen worden, waardoor je altijd voldoende ruimte kan creëren met deze tent. Wil je graag een warm welkom geven aan bijzondere gasten op jouw festival? Het VIP-Paviljoen is de ideale plek!

Multifunctionele festivaltenten verhuur

Een festivaltent huren waar je jaren plezier van hebt? Wij leveren de tent waar je naar op zoek bent. Uiteraard van de beste kwaliteit, waardoor je profiteert van een lange levensduur. De eisen waar een festivaltent aan moet voldoen zijn natuurlijk voor iedereen anders en verschillen per festival. Zo kan het gaan om een tent waar de grote feesten in worden georganiseerd, maar net zo goed een tent waar alle eetkraampjes in worden opgebouwd. Ongeacht het uiteindelijke doel van jullie festivaltent: wij maken graag jouw tent op maat.

Professionele festivaltent huren

Het team van Donselaar Tenten verzorgt de volledige op- en afbouw van jouw festivalterrein. Ons ervaren team komt jouw festivaltenten brengen en bouwt ze snel en kundig op. Ook het leggen van de vloer nemen we graag voor onze rekening. Het organiseren van een festival kost al een hoop tijd en het is fijn als je hierbij wat ontzorgd kan worden. Op het gebied van accommodaties kan je dan ook alles aan ons overlaten. Van het realiseren van op maat gemaakte accommodaties tot het veilig en netjes opbouwen van jouw festivalterrein: we staan voor je klaar.

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat