Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een grootse festivaltent huren voor jouw festival

Een unieke festivaltent huren die op jouw wensen is afgestemd? Dan ben je bij Donselaar Tenten op de juiste plek! Tussen al onze verschillende festivaltenten zit zeker de tent die voldoet aan jouw wensen. Een kleinere tent voor een intieme sfeer of juist op zoek naar een tent waar een paar duizend mensen in kunnen feesten? Geen probleem! Onze festivaltenten mochten al schitteren op allerlei soorten festivals en we hebben dan ook voor elk evenement een tent op maat. Daarbij profiteer je bij het huren van een festivaltent van onze persoonlijke service. Een advies op maat, het transport van jouw tent en het opbouwen van een compleet festivalterrein? Bij Donselaar Tenten moet je zijn!

Een ruim assortiment aan festivaltenten te huur

Elk festival is uniek en het creëren van de juiste sfeer is belangrijk, dat begrijpen wij als geen ander. We hebben dan ook een uiteenlopend aanbod aan verschillende festivaltenten te huur. Spreekt de unieke sfeer in de transparante tent jou het meest aan of ga je liever voor de volledig aanpasbare Stretchtent? En wat dacht je van onze imposante tenten zoals de Armada en de Athena? Door de vrije zichtlijnen beleven jouw bezoekers de ultieme festivalervaring. Grootse plannen? Onze Aluhal kan aan maar liefst 10.000 personen onderdak bieden. Nieuwsgierig geworden naar één van deze, of onze andere tenten? Bekijk ze in het overzicht en vind de festivaltent die bij jouw festival past.

Offerte aanvragen

Een festivaltent huren bij Donselaar Tenten betekent:

  • Altijd een tent van de hoogste kwaliteit;
  • Profiteren van jarenlange ervaring in de tentenwereld;
  • Een persoonlijk en professioneel advies;
  • Snel een offerte op maat ontvangen;
  • 100% tevredenheidsgarantie.

Wij verzorgen ook graag jouw tentvloeren

Met dat typische Nederlandse weer hebben we helaas geen garanties op droog weer, ook al is jouw festival middenin de zomer. Fijn als er dan een geschikte vloer in je tent ligt, zodat de bezoekers van je festival niet in de modder staan. Voor al onze tenten verzorgen we met plezier een tentvloer op maat. Voor festivals is onze houten vlondervloer het populairst. Leg de vloer zowel in de tent als buiten om looppaden te realiseren. De vlondervloer bestaat uit vloerdelen van 0,5 bij 5 meter. De vloerdelen zijn eenvoudig zelf te leggen, maar uiteraard verzorgt ons team ook graag de mooie vloer voor jouw festival.

Vlondervloer Huren

Een geslaagd festival met een Stretchbar

Festivaltent gevonden? Mooi! Je kan bij ons niet alleen een festivaltent huren, we hebben ook de ideale tent voor jouw bar. Want een bar mag natuurlijk op geen enkel feest ontbreken. En als je kiest voor de mooiste tenten, waarom dan niet kiezen voor een ruime, chique bar met uitstraling? Met onze Stretchbar is de bar het middelpunt van het festivalterrein. Je gasten zien direct waar ze moeten zijn voor een lekker drankje. Daarnaast heeft het personeel genoeg ruimte om goed te kunnen werken. Ook handig: doordat de tent 100% zon-, wind- en regenbestendig is, blijft de bar altijd droog en staat het horecapersoneel niet in de volle zon.

Stretchbar

Staat jouw festival straks ook tussen dit lijstje?

Bij Donselaar Tenten hebben we jarenlange ervaring met het leveren van tenten aan zowel grote als kleine festivals. In Nederland werken we bijvoorbeeld samen met Dancevalley, Valhalla, Mysteryland, Amsterdam Open Air, Decibel, Defqon en Tommorowland. Natuurlijk werken we met net zoveel enthousiasme mee aan het realiseren van jouw kleinere festival. Mede dankzij onze prachtige tenten wordt ook jouw festival een groot succes! De uitstraling van het terrein is immers een belangrijke factor bij het succes van ieder evenement. Staat jouw festival straks ook tussen het rijtje van succesvolle festivals waarmee wij mogen samenwerken?

“Super fijne samenwerking in de voorbereiding en tijdens de opbouw van het evenement. Erg flexibele en hardwerkende crew. De tent stond in no-time en zag er op en top verzorgd uit.”

 

Bas Rijsdijk – We Produce (Neverland)

Zorgeloos feestvieren onder een veilige festivaltent

Het laatste wat je wilt is problemen op je festival, zeker geen problemen met een kapotte tent. Gelukkig is dat niet aan de orde als je een festivaltent huurt bij Donselaar Tenten! We kiezen tijdens de productie van onze tenten uitsluitend voor de beste materialen. Ook tijdens de opbouw houden onze montagemedewerkers altijd de veiligheid in acht. Onze tenten zijn uitgebreid getest en gekeurd. Ze voldoen aan alle geldende Europese brand- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn onze tenten goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. Elke tent heeft een eigen tentboek, waarin de constructieberekeningen en de technische informatie staan. Een tentboek is vaak nodig voor het aanvragen van een vergunning.

Een vaste contactpersoon tijdens jouw festival

Service staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat we jou zoveel mogelijk werk uit handen nemen: je hebt immers wel meer aan je hoofd tijdens het organiseren van een festival! Een festivaltent huren bij Donselaar Tenten maken we dan ook tot een zorgeloze ervaring. We denken allereerst actief met je mee en geven een advies op maat. Omdat wij zowel de opbouw als het afbreken verzorgen, heb je hier geen omkijken naar. Toch vragen of problemen tijdens het festival? Onze storingsdienst is tijdens jouw project 24 uur per dag bereikbaar voor al je vragen! Dat is wat we bij Donselaar Tenten nu échte service noemen.

Een festivaltent huren in België of Luxemburg?

Niet alleen voor Nederlandse festivals kan je bij ons terecht. Plannen om in België, Luxemburg of een ander land een festival of ander evenement te gaan organiseren? Ook daar helpen we je graag met één of meerdere geschikte festivaltenten! In de gehele Benelux brengen en monteren we onze festivaltenten op jouw locatie. Zo ben je verzekerd van een mooie tent voor jouw festival. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om voor jouw festival in het buitenland een festivaltent te huren? Neem even contact met ons op voor een advies voor jouw specifieke situatie.

Een festivaltent huren inclusief de beste service

We helpen je graag om van jouw festival een succes te maken. Benieuwd naar de prijs van het huren van een festivaltent? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Twijfel je welke tent het beste past bij jouw locatie of heb je bijzondere wensen? Neem contact met ons op en we vinden samen de perfecte tent(en) voor jouw festival! Doordat we alles in eigen beheer hebben, kunnen we je de beste service én kwaliteit garanderen. Ons ervaren en gecertificeerde team verzorgt het op- en afbouwen van de festivaltent en we houden altijd een oogje in het zeil. Een geslaagd festival begint met een festivaltent van Donselaar Tenten!

Vraag direct een offerte aan
 

Wij werken voor:

Logo Wantijpop
Logo Free Your Mind
Logo Mysteryland
Logo Paradijs Van Het Zuiden

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat