Tentenverhuur: altijd een tent op maat

Organiseer jij een evenement? Gaaf! Daar hoort natuurlijk een passende tent bij. Ieder feest of evenement is namelijk uniek. Een evenement met honderd gasten heeft een andere tent nodig dan een evenement met twintig gasten. Bij Donselaar denken graag met je mee over welke tent passend is voor jouw evenement.  Zo zorgen we ervoor dat jij de juiste ervaring aan je gasten kan bieden.

Lichtshow op het festival Soenda
Armada op de achtergrond.

Een tent die helemaal past bij jouw evenement

Met een ruime keuze uit verschillende tenten hebben we voor elke gelegenheid de geschikte tent. Of het nu gaat om een beurs, festival, bedrijfsfeest of ander evenement, samen creëren we de perfecte setting van jouw evenement. Ons doel is om voor elke gelegenheid de juiste tent te leveren, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Evenement

Voor elk evenement, groot of klein, bieden wij een passende tent op maat. Onze Aluhal en VIP-paviljoen zijn een goed voorbeeld van de veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. Ze kunnen worden ingericht voor zowel intieme bijeenkomsten als grote publieksevenementen, met een inrichting die zowel functioneel als esthetisch is, passend bij de uitstraling van jouw evenement.

Aluhal op strandevenement
Links van de Armada staat een reuzerat, deze geeft felle kleurtjes af. Beneden staan veel mensen

Festival

De juiste festivaltent is cruciaal bij het organiseren van een festival. Daarom bieden we een gevarieerde selectie aan tenten. Of je nu een kleiner muziekevenement of een groots festival organiseert, wij hebben de geschikte tent. Onze tenten zoals de Armada en Athena bieden de ultieme festivalbeleving en zijn geschikt voor festivals van elke omvang. De pagodes en stretchtenten zijn de perfecte tenten als overdekking voor de bars. 

Beurs

Creëer een unieke setting op jouw beurs met een tent die naadloos aansluit bij jouw visie. Van de veelzijdige aluhal tot de luxueuze VIP-paviljoenen en elegante pagodes, wij hebben de tent om jouw beurs naar een hoger niveau te tillen. Zo zijn onze pagodetenten bijzonder geschikt voor beurzen en exposities. Met hun unieke puntdaken bieden ze niet alleen een visueel aantrekkelijke uitstraling, maar zijn ze ook functioneel en makkelijk te koppelen.

Rode compactkraan middenin een Aluhal op een beurs.
De transparante Aluhal waarvoor de letters J & C staan afbeeld voor de vlondervloer waar tafels, palletbanken en olijfbomen staan.

Bruiloft

Voor jullie bruiloft bieden wij tenten die zowel elegantie als functionaliteit combineren. Kies bijvoorbeeld voor een sfeervolle stretchtent of een stijlvolle transparante tent, wij helpen je graag bij het maken van de perfecte keuze. Onze tenten zijn ontworpen om een intieme en memorabele sfeer te creëren, waardoor jullie speciale dag nog onvergetelijker wordt.

Feesten

Elk feest is uniek. Het kiezen van de juiste tent is daarom van groot belang. Voor een feest met een groot aantal bezoekers zijn de Athena of Armada een goede optie. Bij een kleinschaliger feest is de Pagodetent een meer passend alternatief. Ook de Stretchtenten zijn ideaal voor feesten kleinere gezelschappen. Ieder feest een passende tent, dat vind je bij Donselaar!

logo-freeyourmind