De aluhal huren: veelzijdig en aanpasbaar

Ruimtelijk en elegant , perfect voor jouw evenement. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van een aluhal huren.

  • Mooie open zichtlijnen 
  • Vrije overspanning
  • Per 5 meter verlengbaar in de lengte

 

Transparante aluhal, mensen lopen naar binnen en buiten
Aluhal middenin bospad die leidt naar kasteel.

Ontdek de flexibiliteit van de aluhal

Overweeg je om een aluhal te huren voor jouw evenement? Goede keuze! Het huren van een Aluhal biedt ongekende veelzijdigheid in zowel stijl als afmeting. Of je nu een beurs, bedrijfsfeest of festival organiseert; deze tent is geschikt voor elk type evenement. Met de mogelijkheid om de tent per 5 meter te verlengen is het formaat en de opstelling flexibel. Naast de verschillende afmetingen heb je ook de keuze uit diverse kleuren. Van het klassieke wit tot stijlvol zwart of zelfs transparant. 

Capaciteit en comfort

Overweeg je om een Aluhal te huren voor jouw evenement? Goede keuze! Een Aluhal biedt ongekende veelzijdigheid in zowel stijl als afmeting. Of je nu een beurs, bedrijfsfeest of festival organiseert; deze tent is geschikt voor elk type evenement. Met de mogelijkheid om de tent per 5 meter te verlengen is het formaat en de opstelling flexibel. Naast de verschillende afmetingen heb je ook de keuze uit diverse kleuren. Van het klassieke wit tot stijlvol zwart of zelfs transparant. 

Aluhal naast een paardenbak
Aluhal met open zijkant
Aluhal van bovenaf
Alu tent op een evenement.
Aluhal binnenkant
Aluhal op een grasveld, met tractor ernaast.
Binnenkant Aluhal, mensen zitten aan biertafels.
Aluhal omringd door werktuig.

Beschermd en betrouwbaar

Als je besluit een Aluhal te huren is je evenement beschermd tegen allerlei weersomstandigheden dankzij het stevige aluminium frame en hoogwaardige zeildoek. Regen, wind of felle zon; jouw evenement gaat altijd door. We begrijpen dat je genoeg aan je hoofd hebt bij het organiseren van een evenement. Daarom zorgt ons ervaren montageteam voor een snelle en veilige op- en afbouw van de aluhal. Zo kun jij je focussen op wat écht belangrijk is: een onvergetelijk evenement neerzetten.

logo-freeyourmind

Daarom Donselaar

Wij zorgen ervoor dat je altijd op ons kan rekenen en maken samen jouw evenement succesvol!

Vertrouwde partner van meer dan 100 evenementen
VCA en ISO 9001 certificeerde (montage)medewerkers
Persoonlijk contact met onze accountmanagers en planning
15+ jaar ervaring in de verhuur van tenten
Alle tenten voldoen aan de Europese veiligheidseisen
Tenten met een unieke en professionele uitstraling

Persoonlijk advies

Ben je overtuigd van de voordelen van een Aluhal huren, maar heb je nog vragen of specifieke wensen? Ons team staat voor je klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Wij begrijpen dat elk evenement uniek is en bieden daarom graag een offerte op maat. Zorg dat je evenement een gegarandeerd succes wordt en vraag vandaag nog je persoonlijke offerte.

IJsbaan in een Aluhal