Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies
Offerte op maat

Een aluhal huren met de beste service doe je bij Donselaar Tenten

Wil je een Aluhal huren, dan ben je bij Donselaar Tenten aan het juiste adres! Onze Aluhal is een zeer veelzijdige tent, die je in kan zetten voor vrijwel elke gelegenheid! Zo is de tent geschikt voor bijvoorbeeld het vieren van jullie bruiloft, maar ook voor een festival, een open dag of als tijdelijke showroom. Heb je een opslaghal nodig of een tijdelijke droge plaats om onder te kunnen werken? Het huren van onze Aluhal is altijd een goede keuze. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Kijk dan bij Inspiratie voor verschillende toepassingen van de Aluhal en al onze andere tenten.

Ontdek onze Aluhal

Een Aluhal huren zolang als nodig

Hoelang willen jullie gebruik maken van jullie Aluhal? Waar de hal bij een open dag vaak maar één dag nodig is, kan dat bij een festival oplopen tot meerdere dagen. Wil je echter een Aluhal huren voor zakelijke doeleinden, dan kan de huurperiode al snel oplopen tot meerdere maanden of zelfs jaren! Bij het huren van de Aluhal spreken we een voorlopige huurperiode af. Heb je als ondernemer toch langer behoefte aan het onderdak van deze tent? Dan is het natuurlijk mogelijk om de huurperiode te verlengen. Donselaar Tenten staat klaar voor zowel particulier als ondernemer!

De voordelen van een Aluhal huren

  • Sterk aluminium frame
  • Een zelfdragende constructie
  • Per 5 meterverlengbaar
  • Onderdak voor 10 tot 10.000 personen
  • Geen middenpalenin de tent die het zicht beperken
  • Op korte termijn leverbaar

Jouw Aluhal op locatie voor je bezorgd en opgebouwd

Bij het organiseren van een evenement komt een hoop kijken en het is fijn als je dan dingen uit handen kunt geven. Zo hoef je niet om te kijken naar het opbouwen en afbreken van onze tenten. Onze montagemedewerkers zorgen dat de Aluhal bij jou op locatie wordt opgebouwd en aan het einde van de huurperiode wordt deze uiteraard ook weer afgebroken. Hier heb je geen enkel omkijken naar. Wil je een Aluhal huren in het buitenland? We leveren onze tenten niet alleen in Nederland, maar ook veel in Duitsland, België en omringende landen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Huur een Aluhal in de door jou gewenste kleur en maat

Het grote voordeel van de Aluhal is dat deze tent in allerlei variaties geleverd kan worden. Standaard wordt deze tent geleverd met wit zeil. Maar mocht deze kleur niet je voorkeur hebben, dan zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor zandkleurig, zwart of transparant zeil. Het is ook mogelijk de Aluhal te voorzien van harde wanden. Gecombineerd met glaspanelen krijgt de Aluhal hierdoor een zeer professionele uitstraling. Ook qua maatvoering is met deze tent alles mogelijk. Per 5 meter is de Aluhal namelijk onbeperkt te verlengen. Zo kan je tot wel 10.000 mensen ontvangen in de Aluhal. Op zoek naar een andere uitstraling? Kies je voor een Aluhal met gebogen nok, de zogenoemde booghal, dan heb je een prachtige tent met nog meer uitstraling.

Aluhal huren

Een Aluhal huren voor zakelijke doeleinden

Onze Aluhallen zijn perfect voor tal van gelegenheden. Al vele ondernemers zijn letterlijk of figuurlijk uit de brand geholpen dankzij onze Aluhallen. Denk bijvoorbeeld aan een tijdelijke locatie in geval van een verbouwing, brand of andere calamiteit. Een Aluhal kan bijvoorbeeld als showroom dienen, maar ook als opslag of magazijn. De tent kan geleverd worden met een zijhoogte van maar liefst 3 meter en grote deuren. Daardoor kunnen ook heftrucks gemakkelijk in en uit rijden. Met spoed een Aluhal huren of benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Onze adviseurs zijn beschikbaar!

Een Aluhal huren inclusief een vloer op maat

Bij het huren van een Aluhal heb je keuze uit twee verschillende vloeren. Voor festivals wordt vaak gekozen voor de houten vlondervloer. Voor andere evenementen is de systeemvloer vaak een goede optie. Doordat deze waterpas wordt gelegd wordt er een luxere uitstraling gecreëerd. Met een systeemvloer is ook geen verdere verankering van de tent nodig, de vloer zorgt dan al voor voldoende verankering van de tent. Met de keuze voor een vlondervloer of een systeemvloer heb je altijd een geschikte vloer voor jouw gehuurde Aluhal.

Aluhal huren - Vloeren

“Super fijne samenwerking in de voorbereiding en tijdens de opbouw van het evenement. Erg flexibele en hardwerkende crew. De tent stond in no-time en zag er op en top verzorgd uit.”

Bas Rijsdijk – We Produce (Neverland)

Combineer de Aluhal met onze andere tenten

Hebben jullie nog meer ruimte nodig? Of willen jullie de Aluhal net een wat andere uitstraling geven? De Aluhal kan goed met andere tenten worden gecombineerd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de Pagodetent aan de Aluhal te koppelen. Deze kan als entree worden gebruikt of als garderobe bijvoorbeeld. Zo hebben William en Carolien voor hun bruiloft gekozen voor een Aluhal gecombineerd met twee Pagodetenten. Hebben jullie ook een bepaalde tent op het oog om te combineren met de Aluhal? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Aluhal en Pagode Gekoppeld

Liever een Aluhal kopen dan huren?

Natuurlijk is het ook mogelijk een Aluhal te kopen bij Donselaar Tenten. Hebben jullie langere tijd een Aluhal gehuurd, maar willen jullie deze graag overnemen? Of willen jullie een nieuwe Aluhal op maat kopen? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we een prachtige Aluhal op maat voor jullie maken. Hierbij zijn tal van verschillende mogelijkheden wat betreft maatvoering, materiaal en bedrukking. Onder Verkoop op de website vind je meer informatie, maar neem ook gerust even contact op voor meer informatie.

Ontdek het complete aanbod van Donselaar Tenten

Organiseren jullie een festival of ander groot evenement, dan zijn er vaak meerdere tenten nodig. En niet alleen voor het huren van een Aluhal, maar ook voor al je andere tenten is Donselaar Tenten het juiste adres. We hebben genoeg tenten staan om al jouw wensen werkelijkheid te maken. Denk bijvoorbeeld aan imposante festivaltenten als de Athena of de Armada. Maar ook een Stretchtent of VIP Paviljoen kan precies de tent zijn die jij nodig hebt. Onze adviseurs denken graag met je mee en stellen samen met jou de perfecte (combinatie van) tenten samen.

Ontdek onze tenten

Bij Donselaar Tenten staat onze service voorop

Bij Donselaar Tenten vinden we jou als klant belangrijk. We leveren je dan ook graag de beste service! Niet alleen bij het huren van een Aluhal, maar bij alle diensten die we leveren. Daarom hebben we het volledige proces in eigen beheer, van productie tot transport en montage. Zo kunnen we jou altijd de beste kwaliteit en service garanderen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement of bedrijf? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Neem direct contact op

Kies een geschikte tent voor jouw evenement!

Wij werken voor:

Logo Festifoort
Logo Soenda
Logo Defqon
Logo Free Your Mind

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat