Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies
Offerte op maat

Een aluhal huren met de beste service doe je bij Donselaar Tenten

Wil je een aluhal huren, dan ben je bij Donselaar Tenten aan het juiste adres! Onze aluhal is geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, zoals een bruiloft, een festival, voor een open dag of als tijdelijke showroom. Maar ook als opslaghal of als je tijdelijk een droge plaats nodig hebt om onder te kunnen werken is het huren van onze aluhal een goede keuze. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Kijk dan bij inspiratie voor verschillende toepassingen van de aluhul en al onze andere tenten. Je kan een aluhal huren voor een paar dagen, weken of maanden, maar ook voor één of meerdere jaren. Ook een verlenging tijdens de lopende huurperiode is geen enkel probleem.

Jouw aluhal op locatie voor je bezorgd en opgebouwd

Bij het organiseren van een evenement komt een hoop kijken en het is fijn als je dan dingen uit handen kunt geven. Zo hoef je niet om te kijken naar het opbouwen en afbreken van onze tenten. Onze montagemedewerkers zorgen dat de aluhal bij jou op locatie wordt opgebouwd en aan het einde van de huurperiode wordt deze uiteraard ook weer afgebroken. Zo heb je hier dus geen omkijken naar. Wil je een alutent huren in het buitenland? We leveren onze tenten in de hele Benelux en bouwen dus ook graag jouw tent voor je op in België of Luxemburg.

Huur een aluhal in de door jou gewenste kleur en maat

Het grote voordeel van de aluhal is dat deze tent in allerlei variaties geleverd kan worden. Standaard wordt deze tent geleverd met wit zeil. Maar mocht deze kleur niet je voorkeur hebben, dan zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor zandkleurig, zwart of transparant zeil. Het is ook mogelijk de aluhal te voorzien van harde wanden. Gecombineerd met glaspanelen krijgt de aluhal hierdoor een professionele uitstraling. Ook qua maatvoering is met deze tent alles mogelijk. Per 5 meter is de aluhal namelijk onbeperkt te verlengen. Zo kan je tot duizenden mensen ontvangen. Op zoek naar een andere uitstraling? Met een gebogen nok, een zogenoemde booghal, heb je een prachtige tent met nog meer uitstraling.

Een aluhal huren inclusief een vloer op maat

Bij het huren van een aluhal heb je keuze uit twee verschillende vloeren. Voor festivals wordt vaak gekozen voor de houten vlondervloer. Voor andere evenementen is de systeemvloer vaak de beste optie. Doordat deze waterpas wordt gelegd ziet het er netter uit. Met een systeemvloer is ook geen verdere verankering van de tent nodig, de vloer is dan al voldoende verankering voor de tent. Met de keuze voor een vlondervloer of een systeemvloer heb je altijd een geschikte vloer voor jouw gehuurde aluhal.

Bij Donselaar Tenten staat onze service voorop

Bij Donselaar Tenten vinden we jou als klant belangrijk en we leveren je dan ook graag de beste service. We hebben daarom het hele proces in eigen beheer, van productie tot transport en montage. Zo kunnen we jou altijd de beste kwaliteit en service garanderen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement of bedrijf? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Offerte aanvragen

Kies een geschikte tent voor jouw evenement!

Wij werken voor:

Logo Pinkpop
Logo Soenda
Logo TNT

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat