Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies
Offerte op maat

Een transparante tent huren

Een transparante tent huren van Donselaar Tenten biedt vrij uitzicht op de omgeving, waardoor je warme en sfeer van buiten naar binnen haalt. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een tent met een unieke uitstraling. Wij kunnen de tent geheel op maat verzorgen en je hebt de keuze om de tent geheel of gedeeltelijk uit te voeren met transparante zeilen. Dit kan je volledig aanpassen naar wat past bij de locatie van jouw festival of evenement.

Onze transparante tent is in verschillende afmetingen te huur en biedt capaciteit voor 50 tot 2000 personen. Je kunt de tent voorzien van een tentvloer naar keuze. De tent is uit te voeren met zijzeilen, maar je hebt ook de mogelijkheid om de tent te voorzien van harde wanden. Ook kan je dubbele deuren in de tent laten plaatsen.

De voordelen van het huren van een transparante tent

  • Een prachtige doorkijk naar buiten
  • Een sterke constructie
  • Onderdak voor 50 tot 2.000 personen
  • Geen middenpalen in de tent die het zicht beperken

De veiligheid staat voorop bij onze tenten

Onze transparante tenten zijn uitgebreid getest, gekeurd en voorzien van een veiligheidskenmerk. Alle tenten die wij leveren voldoen dan ook aan alle brand- en veiligheidseisen (NEN 8020-41) volgens de op dit moment geldende regelgevingen en voorschriften

Kies voor een professionele transparante tent voor uw (bedrijfs)evenement

Wilt u meer weten over ons uitgebreide assortiment tenten met een stevige constructie, voor verschillende doeleinden? Wij helpen u graag met een gedegen advies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe u uw evenement feestelijk kunt aankleden met onze tenten. Bekijk voor tijdelijke bedrijfsoplossing ook eens op de site van Donselaar Structures!

Offerte aanvragen

Kies een geschikte tent voor jouw evenement!

Wij werken voor:

Logo Defqon
Logo Free Your Mind
Logo Festifoort
Logo Soenda

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat