De transparante tent: sfeervol & aanpasbaar

Onze transparante tent is niet zomaar een tent: het is een blikvanger!

  • Volledig naar wens aan te passen
  • Binnencomfort met een buitengevoel
  • Hoogwaardige boogconstructie
Opbouw transparante Aluhal
VIP-Paviljoen op een festival.

Transparante tent huren: een unieke beleving

Met een transparante tent haal je het gevoel van buiten naar binnen. Een transparante tent biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar creëert ook een sfeervolle en intieme ambiance. Onze transparante tent is in verschillende afmetingen te huur en biedt capaciteit voor 50 tot 2000 personen. De tent is uit te voeren met geheel of gedeeltelijke transparante zijzeilen, maar je hebt ook de mogelijkheid om de tent te voorzien van harde wanden. Daarnaast kan je dubbele deuren en een tentvloer laten plaatsen.

Toepassingen van transparante tenten

Transparante tenten zijn geschikt voor verschillende soorten evenementen. Ontdek hieronder enkele van de veelzijdige toepassingen van onze transparante tenten voor jouw speciale gelegenheid:

  • Culturele evenementen: kunstshows, muziekfestivals of culinaire evenementen, een transparante tent biedt een unieke en functionele ruimte.
  • Productlanceringen: ideaal voor het introduceren van nieuwe producten, onze transparante tenten zorgen voor een aantrekkelijke setting.
  • Gala’s: organiseer luxe evenementen en gala’s in onze stijlvolle tenten die openheid met elegantie combineren
  • Bruiloften: creëer een romantische sfeer met een transparante tent. Perfect voor een magische avond onder de sterren of een zonnige dagviering
Opbouw transparante aluhal
Transparante aluhal op festival vanuit DJ booth
Feest in een Aluhal
Transparante Aluhal aan het water
Transparante aluhal op een festival vanuit de DJ booth.
Transparante aluhal op een bruiloft feest.
Transparante Aluhal
Transparante aluhal op een festival vanuit de DJ booth

Veiligheid en kwaliteit

De kracht van onze transparante tenten ligt in hun sterke constructie, waarbij veiligheid en kwaliteit altijd vooropstaan. Elke tent is grondig getest, gekeurd en voorzien van een veiligheidskenmerk. Alle tenten die wij leveren voldoen dan ook aan alle brand- en veiligheidseisen (NEN 8020-41). Daarnaast zorgen we voor een soepele levering, montage en demontage, waardoor je je volledig kunt concentreren op de andere aspecten van je evenement. Onze montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd en dragen en hanteren alle verplichte, hoogwaardige beschermingsmiddelen. Zo garanderen we de veiligheid van iedereen.

logo-freeyourmind

Huur jouw transparante tent

Ben je op zoek naar de perfecte tent voor jouw speciale evenement? Wij bieden niet alleen op maat gemaakte oplossingen, maar ook persoonlijk advies om aan al je wensen te voldoen. Ontdek de mogelijkheden met onze transparante tenten en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je graag verder!

IJsbaan in een transparante Aluhal