Het VIP-paviljoen huren: stijl & flexibiliteit

 Of je nu een exclusieve ruimte nodig hebt voor VIP’s of een grotere opstelling voor je beurs met duizenden gasten, een VIP-paviljoen is aanpasbaar aan elke behoefte.

  • Vrij zicht zonder middenpalen
  • Per 5 meter onbeperkt te verlengen
  • 100% zon-,wind- en regenbestendig
VIP-Paviljoen op een festival.
Transparante Aluhal op bruiloft waar een feest wordt gevierd.

Verras je gasten met een VIP-paviljoen

Door een VIP-paviljoen te huren geef je de gasten van jouw evenement een warm welkom. Met het luxe karakter van deze tent creëer je een comfortabele en elegante setting. Een van de grootste voordelen is de volledige bescherming tegen ongunstige weersomstandigheden. Het VIP-paviljoen is namelijk helemaal wind- en waterdicht. De harde vloer die erin ligt zorgt ervoor dat de tent gemakkelijk begaanbaar is en kan worden aangekleed met tapijttegels. Bovendien biedt de mogelijkheid van een glaswand een exclusieve VIP-ervaring, waarbij gasten kunnen genieten van het best mogelijke uitzicht. 

Veelzijdig: van beurs tot schaatsbaan

Het VIP-paviljoen wordt ingezet voor een breed scala aan evenementen. Gebruik het als een chique beursvloer, waar het een verfijnde en professionele sfeer uitstraalt voor exposanten en bezoekers. Het is ook perfect als een unieke stand op outdoor beurzen, waar het zich onderscheidt met zijn verfijnde uitstraling. Maar de mogelijkheden stoppen daar niet: denk aan een VIP-paviljoen huren als een sfeervolle overkapping voor een winterse schaatsbaan.

Voorkant van VIP-Paviljoen
VIP-Paviljoen van onderen
Voorkant VIP-Paviljoen
VIP-Paviljoen in gebruik op een festival.
VIP-Paviljoen op een festival
VIP-Paviljoen op een festival.
Aluhal waar groot 'Home of the Dutch race series' op staat. Links van de Aluhal staat een grote witte vlag van BMW en aan de rechterkant staan twee blauwe BMW's. Om de Aluhal heen bevind zich een racebaan
VIP-Paviljoen op by the creek festival.

Een VIP-paviljoen huren; volledig in de stijl van jouw evenement

Wanneer je een VIP-paviljoen huurt heb je de vrijheid om de grootte volledig aan te passen aan jouw behoeften. Het VIP-paviljoen is beschikbaar in breedtes van 6 tot en met 25 meter en is in de lengte per 5 meter onbeperkt te verlengen. Deze veelzijdige tent is inzetbaar voor zowel kleine als grote evenementen, waarbij de ruime opzet zelfs bij grote aantallen een gevoel van ruimtelijkheid behoudt.

logo-freeyourmind

Persoonlijk advies bij het huren van een VIP-paviljoen

We streven ernaar om naast flexibiliteit ook goede service te bieden. Ons uitgebreide assortiment aan tenten biedt oplossingen voor elk type evenement, van festivals tot bedrijfsevenementen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je advies over welke tent het beste past bij jouw evenement? Neem contact met ons op voor meer informatie. Klaar om een VIP-paviljoen te huren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor directe duidelijkheid over de mogelijkheden.

VIP-Paviljoen op een oktoberfest.