NK Dressuur

NK Dressuur
Ermelo
Evenement

NK Dressuur

Het NK Dressuur is een jaarlijkse publiektrekker voor paardensportliefhebbers. Naast het aantrekkelijke sportprogramma is er ook een promodorp aanwezig met stands.

Voor het NK Dressuur in Ermelo plaatsen we al meerdere jaren op rij verschillende tenten. Wat begon met pagodes voor standhouders, is nu uitgebreid met meerdere aluhallen voor toeschouwers en een gekoppelde stretchtent als overdekking van het horecaplein.

Bekijk hier alle foto's

Aluhal bij een paarden evenement
Aluhal met aan de linkerkant oranje statafels en aan de rechterkant tafels met stoelen. Rechts van de aluhal bevindt zich de paardenbak

De aluhal: professioneel en betrouwbaar

Een aluhal biedt een stevig fundament, gecombineerd met een vleugje elegantie en is perfect voor grote evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, het overdekken van een schaatsbaan, als werktent of als opslagtent. Kies uit wit, transparant of gekleurd brandvertragend PVC-doek, net wat past bij jouw evenement. De aluhal biedt de mogelijkheid om tot 10.000 gasten te verwelkomen en heeft een vrij zicht zonder middenpalen. Laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden en geef je gasten het gevoel van kwaliteit en luxe!

Lees verder

De Stretchtent: sfeervol en uniek

Wanneer je kiest voor een stretchtent, kies je voor veelzijdigheid. Het licht rekbare doek kan in diverse vormen worden gespannen, waardoor je een op maat gemaakte ruimte creëert voor elk evenement, groot of klein.

Onze stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn zon-, wind- en regenbestendig. Met een focus op veiligheid en weersbestendigheid biedt de stretchtent niet alleen een visueel aantrekkelijke, maar ook een solide en betrouwbare keuze voor jouw evenement. 

Lees verder

De pagodetent: luxe en karakteristiek

De pagodetent is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Pagodetenten zijn ideaal voor het geven van een workshop, als stand op een beursvloer, of om een bar op een festival te overdekken. Met zijn kenmerkende puntdak en sterke aluminium constructie biedt hij niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar ook de flexibiliteit om te koppelen met andere tenten. Voeg een vleugje klasse toe aan jouw speciale gelegenheid met onze pagodetenten!

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?