Beach Throwdown

Beach Throwdown
Scheveningen
Evenement

Project details

Beach Throwdown 2019

In 2019 leverden we meerdere tenten voor Beach Throwdown in Scheveningen, hét Europese fitness festival aan het strand. Dit dynamische evenement, speciaal voor de gevorderde CrossFitter, bracht 300 enthousiaste buddy teams samen voor een spannende competitie.

We plaatsten 6 aluhallen en 3 pagodetenten die de perfecte mix vormen van functionaliteit en stijl, passend bij de actieve en levendige sfeer van het evenement. Beach Throwdown 2019 is een mooie showcase van de veelzijdige toepassingen van onze tenten.

Bekijk hier alle foto's

Aluhal op strandevenement

De aluhal: professioneel en betrouwbaar

Een aluhal biedt een stevig fundament, gecombineerd met een vleugje elegantie en is perfect voor grote evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, het overdekken van een schaatsbaan, als werktent of als opslagtent. Kies uit wit, transparant of gekleurd brandvertragend PVC-doek, net wat past bij jouw evenement. De aluhal biedt de mogelijkheid om tot 10.000 gasten te verwelkomen en heeft een vrij zicht zonder middenpalen. Laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden en geef je gasten het gevoel van kwaliteit en luxe!

Lees verder

De pagodetent: luxe en karakteristiek

De pagodetent is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Pagodetenten zijn ideaal voor het geven van een workshop, als stand op een beursvloer, of om een bar op een festival te overdekken. Met zijn kenmerkende puntdak en sterke aluminium constructie biedt hij niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar ook de flexibiliteit om te koppelen met andere tenten. Voeg een vleugje klasse toe aan jouw speciale gelegenheid met onze pagodetenten!

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?