Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Evenementen tent kopen

Een evenementen tent kopen betekent dat je niet meer voor elk evenement afzonderlijk een tent hoeft te huren. Ideaal als er geregeld een evenement wordt georganiseerd of als er doorlopend een evenementen tent nodig is. Evenementen tenten zijn er in alle soorten en maten. Van een grote en opvallende tent tot een kleinere tent met een intiemere sfeer. Bij Donselaar Tenten kan je voor elk evenement een geschikte evenementen tent kopen. Maak kennis met ons ruime assortiment en laat ons je helpen bij het maken van deze keuze.

Een grote of juist kleine evenementen tent kopen

De grootte van de evenementen tent  die je koopt hangt natuurlijk af van het aantal gasten wat je wilt ontvangen in de tent. Schaf je de tent aan voor meerdere evenementen met verschillende bezoekersaantallen, dan kan het lastig zijn een beslissing over de grootte te maken. Leg ons je twijfels voor en we helpen je graag met de keuze. Doordat wij onze tenten zelf produceren, bepaal je helemaal zelf de grootte van de tent. Daardoor koop je een evenementen tent die volledig aansluit bij al jouw wensen.

Een geschikte evenementen tent kopen voor elk evenement

Onze tenten hebben in de loop der jaren alle talloze evenemententerreinen mogen vormgeven. Daardoor kunnen we met zekerheid zeggen dat onze tenten ook perfect passen bij jouw evenement. De strakke uitstraling van onze Aluhal bijvoorbeeld past niet alleen bij zakelijke evenementen, maar doet het ook goed op bruiloften en festivals. Natuurlijk is dit niet onze enige geschikte evenementen tent. De karakteristieke pagodetent met zijn puntvormige dak of een VIP Paviljoen om jouw belangrijke gasten in te ontvangen? We hebben ze voor je. Van stretchtent tot grote feesttent, al onze evenementen tenten vind je overzichtelijk op deze pagina.

Jouw ideale evenementen tent kopen of huren

We bieden niet alleen de mogelijkheid om een evenementen tent te kopen, ook huren behoort tot de mogelijkheden. En dat kan voor een maand, maar ook voor een periode van meer dan 10 jaar. Besluit je om tijdens de huurperiode toch voor kopen te kiezen, is dat wat ons betreft geen probleem. Tijdens een langere huurperiode of bij aankoop van een tent kan je ons montageteam tussentijds inschakelen om een tent op een andere manier op te bouwen of te verplaatsen naar een andere locatie. Zo heb je de zekerheid dat er altijd veilig wordt gewerkt en kan je de veiligheid van jouw gasten ten alle tijden garanderen.

Donselaar Tenten: jouw complete dienstverlener

Al meer dan 10 jaar leveren we onze tijdelijke en semipermanente accommodaties in heel Nederland en daarbuiten. Wil je ook gebruik maken van onze flexibele en snelle dienstverlening? In spoedgevallen kunnen onze tenten al binnen een week bij jou op locatie staan. Zowel het transport als de opbouw wordt door onze gecertificeerde medewerkers op professionele wijze uitgevoerd. Door kwaliteit en veiligheid altijd hoog in het vaandel te houden, voldoen onze tenten aan alle veiligheidsvoorschriften. Ook slecht weer is bij onze tenten geen spelbreker, ze zijn hier namelijk prima tegen bestand. Vraag meer informatie aan over het kopen van een evenement tent of maak kennis met onze andere tenten!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Douwe Egberts
Logo Free Your Mind
Logo Knauf
Logo Mysteryland

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat