Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Goed voorbereid een pagodetent kopen

Nieuwsgierig of een Pagodetent kopen de juiste stap is? We geven je graag meer informatie over deze veelzijdige tent. Want veelzijdig is de Pagodetent zeker te noemen! Deze vierkante aluminium tent kan vrijwel overal voor worden ingezet. Met een oppervlakte van 25 vierkante meter is het de ideale flexibele tent. Denk bijvoorbeeld aan het geven van workshops of als stand op beurzen. Maar ook als entree voor een festival, als garderobe of als overkapping voor een bar is de Pagodetent de ideale tent. Met zijn mooie puntdak is het een opvallende verschijning.

Pagodetent huren

Een professionele Pagodetent kopen van hoge kwaliteit

Net als al onze andere tenten, is de Pagodetent van hoge kwaliteit. In onze werkplaats worden alle tenten in eigen beheer geproduceerd. Doordat wij daar vanzelfsprekend alleen de beste materialen voor gebruiken, zijn onze tenten stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. En het zelf produceren van onze tenten biedt meer voordelen. Zo kunnen we gemakkelijk maatwerk leveren. De Pagodetent is bijvoorbeeld leverbaar in vijf verschillende kleuren. Tussen de witte, paarse, groene, transparante en zandkleurige tenten zit ongetwijfeld de kleur die bij jouw wensen past!

Pagodetent huren

Koop hier jouw Pagodetent inclusief tentvloer

Onze Pagodetenten kunnen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Daardoor kan je zowel een kleiner oppervlak van 5 bij 5 meter als een veel groter overdekt oppervlak creëren met de tent. Maar dan is het wel fijn als je een tentvloer in je tent hebt liggen zodat de tent goed begaanbaar is. Ook wat betreft tentvloeren is de Pagodetent een veelzijdige tent. Zo passen zowel onze systeemvloer als onze houten vlondervloer in deze tent. We adviseren je graag over de vloer die het beste past bij jouw evenement of andere gebruiksdoel.

pagodetent vlondervloer huren

Een Pagodetent kopen is een slimme investering

Het formaat van de Pagode tent maakt het tot een goed hanteerbare tent. Daardoor is het een fijne tent om achter de hand te hebben. Bijvoorbeeld als je met regelmaat een tent nodig hebt in verband met open dagen, feesten of als werkruimte. Uiteraard is het mogelijk een Pagode tent te huren bij deze gelegenheden, maar bij veelvuldig gebruik is een tent kopen vaak slimmer. Twijfel je over het huren of kopen van één van onze tenten? We adviseren je graag bij het maken van deze beslissing.

pagodetenten festivals

Personaliseer jouw pagodetent met handige bannerframe

Bezoeken jullie regelmatig een beurs met het bedrijf? Of willen jullie een pagodetent kopen met een specifiek doel, zoals het dienen als entree of EHBO? Met een gepersonaliseerd bannerframe kan je alle kanten op. Van het maken van opvallende bedrijfsreclame tot het vormgeven van een mooie entree. Koop je een pagodetent bij Donselaar Tenten, dan leveren wij hier desgewenst een bannerframe op maat bij. Ideaal om jullie pagodetenten nog persoonlijker te maken.

Pagodetent huren stands

Welke pagodetent past bij jouw evenement?

Past de Pagodetent perfect bij jouw eisen voor een tent? Of ben je op zoek naar meerdere tenten? Als specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties kan je bij ons uiteraard voor nog veel meer tenten terecht. In de loop der jaren hebben wij honderden tenten aan zowel particulieren als bedrijven geleverd. Of het nu gaat om een semipermanente bedrijfsoplossing, een grote beurs of een tent voor een feestje in de achtertuin: wij hebben een tent op maat. Uiteraard kan je bij het huren of kopen van een tent rekenen op onze uitstekende service. Zo verzorgen wij het transport, maar ook de montage en de eventuele demontage.

Een professionele Pagode tent kopen is handig als je met regelmaat een veelzijdige tent nodig hebt. De Pagode tent is namelijk voor veel verschillende doelen in te zetten en daardoor een ideale tent. Denk aan het inzetten als stand op een beurs of het fungeren als garderobe. Ook als workshopruimte en EHBO-post heeft de Pagode tent de ideale afmetingen. En natuurlijk heeft deze tent zijn uitstraling mee! Het mooie puntdak geeft de tent een uniek uiterlijk. We kunnen in vijf verschillende kleuren leveren, waardoor er altijd een kleur is die past bij jouw wensen.

Luxe Pagodes Kopen

Veiligheid staat bij Donselaar Tenten voorop

Wil je een Pagode kopen of past huren juist beter bij jullie wensen? We helpen je graag met het maken van de keuze, want het is namelijk allebei mogelijk! Ook een gebruikte Pagode kopen behoort tot de opties. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen we snel beoordelen wat in jouw situatie het beste voldoet. Koop of huur je één van onze tenten? Dan weet je altijd zeker dat je een tent krijgt die voldoet aan alle Europese richtlijnen. Daarnaast heeft elke tent een eigen tentboek met constructieberekeningen, zodat je alle technische informatie altijd bij de hand hebt. Meer weten over onze Pagodetenten of over onze dienstverlening? Neem contact op met onze specialisten en ervaar onze uitstekende dienstverlening!

Ik wil vrijblijvend een gratis offerte aanvragen
pagodetenten evenementen

Jouw tent zorgeloos geleverd met onze flexibele en persoonlijke service

Of het nu gaat om het kopen van Pagodetenten of het huren van een grote festivaltent: Bij ons is alles mogelijk op het gebied van jouw tijdelijke accommodaties. Zo zijn we graag flexibel wat betreft huur, koop of lease. Ongeacht voor welk tijdsbestek je een accommodatie nodig hebt, bij ons is het mogelijk. En in ons grote assortiment vind je ongetwijfeld de tenten van jouw voorkeur.  Door onze ruime voorraad kunnen we jouw tent en tentvloer ook nog eens op zeer korte termijn leveren. Ook nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van Donselaar Tenten? Neem vandaag nog contact op met onze specialisten! Weet jij al precies welke tent(en) je wilt? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Wanneer mogen we jouw tijdelijke accommodaties leveren?

Pagodetent huren stands food
 

Wij werken voor:

Logo Mysteryland
Logo Douwe Egberts
Logo Amsterdam Open Air
Logo Pinkpop

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat