Welkom aan boord

Welkom bij dé specialist voor tentenverhuur. Direct beschikbaar, laagdrempelig en van hoge kwaliteit. Wij varen onder de vlag van Donselaar Tenten en beschikken over een volledige vloot aan tenten op maat. Zo bieden wij altijd de meest geschikte tent voor ieder event. Welke uitdaging je ook voor de boeg hebt. Van evenement, festival en bruiloft, tot outdoor, beurs en professionele bedrijfsoplossing. Wij helpen je graag!

Offerte aanvragen

Tent huren voor een overdekte totaaloplossing op maat

Dankzij onze schat aan ervaring zitten we vlot met jou op één golflengte. We denken mee en bepalen samen de koers. Fungeren als kompas richting een gestroomlijnde organisatie met behulp van het ruime assortiment van onze eigen en eigentijdse:

  • Tenten
    Betrouwbaar in weer en wind
  • Wagenpark
    We verschepen alles in eigen beheer
  • Montagemedewerkers
    Ervaren en gedreven

Ontzorgen zit in ons DNA

Na het leveren en opbouwen houden we een oogje in het zeil. Ontzorgen zit namelijk verankerd in ons DNA. Al sinds 2008 een baken in de wereld van overdekte totaaloplossingen. Als persoonlijke partner bij wie je huren als een feest ervaart. Slagvaardig. Attent. Voortvarend.

Kortom; een succesvol evenement is in zicht. Daar kun je zeker van zijn. Laten we dus samen van wal steken. Jij staat aan het roer. Wij staan met onze hands-on-mentaliteit op ’t dek.

Ontdek onze tenten of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies van onze specialisten.

Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies