Welkom aan boord

Welkom bij dé specialist voor tentenverhuur. Direct beschikbaar, laagdrempelig en van hoge kwaliteit. Wij varen onder de vlag van Donselaar Tenten en beschikken over een volledige vloot aan tenten op maat. Zo bieden wij altijd de meest geschikte tent voor ieder event. Welke uitdaging je ook voor de boeg hebt. Van evenement, festival en bruiloft, tot outdoor, beurs en professionele bedrijfsoplossing. Wij helpen je graag!

Offerte aanvragen

Tent huren voor een overdekte totaaloplossing op maat

Dankzij onze schat aan ervaring zitten we vlot met jou op één golflengte. We denken mee en bepalen samen de koers. Fungeren als kompas richting een gestroomlijnde organisatie met behulp van het ruime assortiment van onze eigen en eigentijdse:

  • Tenten Betrouwbaar in weer en wind
  • Wagenpark We verschepen alles in eigen beheer
  • Montagemedewerkers Ervaren, gedreven en gecertificeerd

 

Ontzorgen zit in ons DNA

Na het leveren en opbouwen houden we een oogje in het zeil. Ontzorgen zit namelijk verankerd in ons DNA. Al sinds 2008 een baken in de wereld van overdekte totaaloplossingen. Als persoonlijke partner bij wie je huren als een feest ervaart. Slagvaardig. Attent. Voortvarend. Kortom; een succesvol evenement is in zicht. Daar kun je zeker van zijn. Laten we dus samen van wal steken. Jij staat aan het roer. Wij staan met onze hands-on-mentaliteit op ’t dek. Ontdek onze tenten of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies van onze specialisten.

 

Veiligheid en kwaliteit

De zorg voor veilig werken is voor ons een belangrijk basisuitgangspunt: in ons beleid, in onze werkomgeving en in ons handelen.

  • Onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen
  • Onze tenten zijn goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1
  • Onze tenten zijn voorzien van een Tentboek, samengesteld door Tentech (conform NEN 8020-41).
  • Onze montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd

 

Advies op maat nodig?

Wij helpen je graag! Op werkdagen zijn wij van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar. Je kunt ons bellen via 085 3011 554, een mail sturen naar info@donselaartenten.nl of je vraag stellen in onze live chat.

Erik van Donselaar

Eigenaar

Remco van Ginkel

Eigenaar

Dineke Werkman

Sales

Daan Lancee

Sales

Wesley ter Burg

Planning

Eric Britstra

Werkvoorbereiding

Nathaly van Laar

Marketing

Sandra van Ramshorst

Financiële administratie
Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies