Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Huur je tenten bij de veelzijdige pagodetenten verhuur

Een pagodetenten verhuur is de plaats voor het huren van een unieke tent voor jouw evenement. Of het nu gaat om een festival, een zakelijke beurs of een heel ander evenement, de pagodetent komt overal tot zijn recht. Met zijn mooie puntdak geeft hij elk evenemententerrein extra uitstraling. De pagodetenten van Donselaar Tenten zijn dan ook overal voor in. Ontdek al onze verschillende opties en laat je verrassen door de veelzijdigheid van de pagodetent.

Kies je kleur bij onze pagodetenten verhuur

Bij elk evenement past een andere tent. Gelukkig is er bij de pagodetenten genoeg te kiezen. Bij onze pagodetenten verhuur huur je een tent in wit, zand, paars, groen of transparant. Voor elke gelegenheid is er dus wel een kleur die daarbij past. En door meerdere tenten met elkaar te koppelen, ontstaat een stijlvol geheel. Of combineer verschillende kleuren met elkaar om een kleurrijk eindresultaat te realiseren. Daarnaast is er de mogelijkheid om een bannerframe te huren, waarmee je jouw gewenste tekst kan laten opvallen.

De pagodetent, de ideale koppelbare tent

De pagodetenten van onze pagodetenten verhuur zijn niet alleen met elkaar te koppelen, maar ook met andere tenten. Een koppeling met onze aluhal is bijvoorbeeld gemakkelijk te realiseren. Gebruik de pagodetent als ingang, bar, garderobe of EHBO-post, deze veelzijdige tent is namelijk overal voor geschikt. Benieuwd naar de mogelijkheden om pagodetenten met elkaar of andere tenten te koppelen op jouw evenemententerrein? Neem contact met ons op, zodat we met je mee kunnen denken over de invulling van jullie evenemententerrein, inclusief veelzijdige pagodetent.

Alle tenten voor jouw evenement te huur bij Donselaar Tenten

Bij Donselaar Tenten hebben we niet alleen de karakteristieke pagodetenten te huur, ook alle andere tenten die je nodig hebt voor jouw evenement huur je bij ons. Een imposante en unieke tent die onderdak biedt aan duizenden feestgangers? De Athena en Armada voldoen aan je wensen. Maar ook onze aluhal is geliefd vanwege zijn vele toepassingen. Doordat de aluhal volledig op jouw gewenste maten wordt gemaakt, hoef je je over de beschikbare ruimte in ieder geval geen zorgen te maken. Ontdek naast deze toppers ook onze andere tenten die van jouw evenement een succes gaan maken. Naast het huren van alle benodigde tenten kan je bij ons ook direct je tentvloeren huren. Ben je mooi in één keer klaar.

Een pagodetenten verhuur met service waar je blij van wordt

Bij Donselaar Tenten zetten we graag een stap extra voor onze klanten. Dat begint al bij het ontwerpen en de productie van onze tenten. We hebben de productie namelijk volledig in eigen hand. Daarvoor gebruiken we uiteraard de beste materialen en dat maakt dat onze tenten van de hoogste kwaliteit zijn. Wil je één van onze tenten huren of kopen, voorzien we je graag van een persoonlijk advies. Gaat het opbouwen van jouw evenemententerrein beginnen, dan verzorgt ons deskundige team op vakkundige wijze de montage en demontage van de tenten. Zo heb je zelf nergens omkijken naar en kan je de tenten direct in gebruik nemen. Dat is nu service waar je blij van wordt.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Vitesse
Logo Amsterdam Open Air
Logo Ferrari
Neverland Logo

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat