Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Vind bij onze tentenverhuur de festival tenten voor jouw festival

Op zoek naar een tentenverhuur van festival tenten? Dan zit je bij Donselaar Tenten goed. Tussen ons ruime assortiment zit altijd de tent voor jouw festival. Of meerdere tenten natuurlijk. Door de jaren heen hebben wij ons assortiment zo uitgebreid, dat je in één keer klaar bent voor jouw volledige festivalterrein. Een mooie entree en bijpassende garderobe? Geen probleem! Ook een overdekte bar en natuurlijk de feesttenten zelf huur je bij ons. Wanneer is jouw festival gepland? Laat ons de datum en jouw wensen weten en wij verzorgen de complete opbouw van jouw festivalterrein.

De ultieme tentenverhuur voor jouw festival, ontmoet de Armada en de Athena

Op een festival wil je natuurlijk graag indruk maken op je gasten. Wat is daar nu beter voor geschikt dan een prachtige festivaltent? Bij onze tentenverhuur vind je twee festivaltoppers. Maak kennis met de Armada en de Athena. Beide uniek in hun soort en zeer geliefd bij festivalgangers! Want hoe fijn is het als het zicht op het podium niet wordt belemmerd door palen? Beide kunnen ze maar liefst 5000 feestgangers onderdak bieden tijdens een mooi feestje. Kies je voor de Athena zonder zijwanden, dan hebben je gasten ook nog een prachtig uitzicht op de omgeving.

Een festivaltent op maat vind je bij onze tentenverhuur

Bij onze tentenverhuur vind je ook jouw festivaltent op maat. Want wil jij graag onderdak bieden aan een groter of juist kleiner gezelschap? Kies voor onze aluhal en bepaal helemaal zelf de maatvoering van jouw festivaltent. Of je nu gaat voor een tent van 5 bij 5 of een enorme hal van 40 bij 400 meter. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of kies voor een exclusieve stretchtent die jouw festivalterrein direct een prachtige sfeer geeft. Doordat de stretchtenten koppelbaar zijn, kan je ook met deze tenten precies jouw gewenste maat creëren.

Bij onze tentenverhuur vind je ook de vloer voor jouw festival

Een festivalterrein is natuurlijk niet compleet zonder goede vloer. Want met zoveel gasten wordt het vaak al snel een modderboel als je geen gebruik maakt van een tentvloer. Daarom huur je bij onze festival tentenverhuur ook de tentvloer van jouw wensen. De houten vlondervloer is de meest gekozen vloer voor festivals. Niet vreemd ook, want de vloer is gemakkelijk te leggen en geeft daarnaast nog meer sfeer aan jouw festivalterrein. Voor een luxere uitstraling kan je ook kiezen voor onze waterpas gelegde systeemvloer.

Alle festivaltenten professioneel en snel opgebouwd

Kies je voor Donselaar Tenten als tentenverhuur voor jouw festival? Dan krijg je onze uitstekende service daar ook bij. Zo worden de tenten opgebouwd door onze gecertificeerde en ervaren montagemensen. En heb je binnen korte tijd onze tenten nodig, dan gaan we aan de slag om jou zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bekijk welke tenten passen bij jouw festival en vraag direct een offerte aan! We sturen je zo snel mogelijk een offerte op maat toe. Twijfels over welke tenten van onze tentenverhuur passen bij jouw festival? Neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen helpen met een persoonlijk advies.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Free Your Mind
Logo Dance Behind The Wall
Logo Pathe Arena Amsterdam
Logo Oranjebloesem

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat