De alu tent: veelzijdig & aanpasbaar

Voor de verhuur van een Alu tent moet je bij Donselaar zijn. Ruimtelijk en elegant, perfect voor jouw evenement. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van onze aluminium hallen.

  • Mooie open zichtlijnen
  • Vrije overspanning
  • Per 5 meter verlengbaar in de lengte

 

Alu tent op een evenement.
Aluhal van bovenaf, mensen lopen naar binnen en buiten.

De alu tent: jouw veelzijdige keuze voor elke situatie

Voor de verhuur van een alu tent biedt Donselaar een scala aan mogelijkheden. Deze veelzijdige tent kan je namelijk voor talloze doeleinden huren. Ruimtegebrek in je magazijn? Onderdak nodig tijdens een verbouwing van je bedrijfspand? Een alu tent huren is dan de perfecte oplossing. En het blijft niet alleen bij bedrijfsoplossingen; de alu tent is ook een populaire keuze voor evenementen zoals festivals en feesten. Of gebruik hem als een elegante overkapping voor een schaatsbaan of als een stijlvolle, tijdelijke showroom. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Een alu tent huren naar jouw wens

Bij de verhuur van een alu tent gaat het om meer dan alleen de praktische aspecten. Het gaat om het creëren van jouw ideale ruimte. Wil je een intieme sfeer of juist een open en luchtige setting? Kies uit diverse stijlen en afwerkingen om jouw evenement echt persoonlijk te maken. Een Alu tent met wanden van hard materiaal of glas geeft bijvoorbeeld al direct een heel andere uitstraling. Daarnaast kun je ook de kleuren bepalen, waaronder zwart- of zandkleurig, maar ook een transparant dak behoort tot de mogelijkheden. Zo kan je zelf de tent van jouw wensen tot in detail samenstellen.

Aluhal van bovenaf
Aluhal naast een paardenbak
Aluhal op een grasveld, met tractor ernaast.
IJsbaan in een Aluhal
Aluhal binnenkant
Feest in een Aluhal
Binnenkant Aluhal. Mensen zitten aan tafels.
Aluhal bij een paarden evenement

Kwaliteit staat voorop bij onze alu tent

Bij de verhuur van een alu tent, kan je rekenen op een tent van de hoogste kwaliteit. Zo heeft de alu tent een sterk aluminium frame en is deze ontworpen met een zelfdragende constructie. Hierdoor zijn er geen middenpalen nodig en is er vrij zicht binnen de tent. Uiteraard voldoen zowel de alu tent als al onze andere tenten aan alle brand- en veiligheidseisen die binnen Europa zijn vastgesteld. De wanden zijn gemaakt van brandvertragend PVC-doek, wat de veiligheid ten goede komt. De alu tent wordt op locatie door ons deskundige team op- en afgebouwd. Al onze montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd en volgen geregeld cursussen om op de hoogte te blijven van alle veiligheidseisen. Zo kunnen we de veiligheid van zowel jouw gasten als onze medewerkers garanderen.

Jouw evenement, onze expertise

Wil je een alu tent huren? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan of neem contact met ons op als je vragen hebt. Ons team staat voor je klaar en denkt graag mee over de mogelijkheden voor jouw evenement of bedrijf.

Aluhal tussen de kerstbomen