Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies
Offerte op maat

De alu tent biedt een scala aan mogelijkheden

Met een alu tent heb je de oplossing voor jouw bedrijf binnen handbereik. Deze veelzijdige tent kan je namelijk voor talloze doeleinden gebruiken. Ruimtegebrek in je magazijn? Onderdak nodig tijdens een verbouwing van je bedrijfspand? Tijdelijk tekort aan magazijnruimte of een overdekte doorwerkplaats nodig? Deze tent is de redder in nood. Doordat de alu tent zowel in grootte als kleur aanpasbaar is, heb je altijd een oplossing op maat. Naast bedrijfsoplossingen wordt deze tent ook ingezet bij allerlei andere gelegenheden. Zo wordt de tent bijvoorbeeld vaak gehuurd voor festivals en feesten. Maar daarnaast doet deze tent ook prima dienst als bijvoorbeeld overdekking van een schaatsbaan of als tijdelijke showroom voor een open dag.

Een ruime tent voor jouw feest

Bezig met de organisatie van een feest? Met de alu tent kan je alle kanten op. Je kan deze tent de uitstraling geven die je zelf wilt. Een chique tent nodig voor een receptie? Met wanden van hard materiaal of glas krijgt de alu tent direct een heel andere uitstraling. Of kies voor een zwart- of zandkleurige tent. Ook een transparant dak behoort tot de mogelijkheden. Zo kan je zelf de tent van jouw wensen tot in detail samen stellen. En doordat we de productie in eigen beheer hebben, kunnen we je ook helpen als je het graag nog anders wilt. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en we vinden samen met jou de ideale oplossing. Mocht de alu tent toch niet de tent zijn die bij jouw doeleinden past, dan hebben we zeker een andere geschikte tent in ons ruime assortiment.

Kwaliteit staat voorop bij onze alu tent

Als je een alu tent bij Donselaar Tenten huurt, kan je rekenen op een tent van de hoogste kwaliteit. Zo heeft de alu tent een sterk aluminium frame en is deze ontworpen met een zelfdragende constructie. Hierdoor zijn er geen middenpalen nodig en is er vrij zicht binnen de tent. Uiteraard voldoen zowel de alu tent als al onze andere tenten aan alle brand- en veiligheidseisen die binnen Europa zijn vastgesteld. De wanden zijn gemaakt van brandvertragend PVC-doek, wat de veiligheid ten goede komt. De alu tent wordt op locatie door ons deskundige team op- en afgebouwd. Al onze montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd en volgen geregeld cursussen om op de hoogte te blijven van alle veiligheidseisen. Zo kunnen we de veiligheid van zowel jouw gasten als onze medewerkers garanderen.

Ontdek onze volledige service

Interesse om een alu tent bij ons te huren? Via de website vraag je gemakkelijk een offerte aan. Ook kan je natuurlijk met ons bellen, chatten of mailen als je vragen hebt. Ons team staat voor je klaar en denkt graag mee over de mogelijkheden voor jouw evenement of bedrijf. Doordat wij zelf de tenten bouwen, vervoeren en op- en afbouwen, kunnen we je alles vertellen over onze tenten. En door alles in eigen hand te houden, weten we zeker dat we je de beste service kunnen bieden, van begin tot eind. Voor tijdelijke accommodaties in alle soorten en maten ben je bij Donselaar Tenten aan het juiste adres!

Offerte aanvragen

Kies een geschikte tent voor jouw evenement!

Wij werken voor:

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat