Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies
Offerte op maat

De alu tent: jouw veelzijdige keuze voor elke situatie

De alu tent biedt een scala aan mogelijkheden. Deze veelzijdige tent kan je namelijk voor talloze doeleinden gebruiken. Ruimtegebrek in je magazijn? Onderdak nodig tijdens een verbouwing van je bedrijfspand? Een alu tent huren is dan de perfecte oplossing. En het blijft niet alleen bij bedrijfsoplossingen; de alu tent is ook een populaire keuze voor evenementen zoals festivals en feesten. Of gebruik hem als een elegante overkapping voor een schaatsbaan of als een stijlvolle, tijdelijke showroom. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Een alu tent huren naar jouw wens

Bij het huren van een alu tent gaat het om meer dan alleen de praktische aspecten. Het gaat om het creëren van jouw ideale ruimte. Wil je een intieme sfeer of juist een open en luchtige setting? Kies uit diverse stijlen en afwerkingen om jouw evenement echt persoonlijk te maken. Een alu tent met wanden van hard materiaal of glas geeft bijvoorbeeld al direct een heel andere uitstraling. Daarnaast kun je ook de kleuren bepalen, waaronder zwart- of zandkleurig, maar ook een transparant dak behoort tot de mogelijkheden. Zo kan je zelf de tent van jouw wensen tot in detail samenstellen.

Kwaliteit staat voorop bij onze alu tent

Als je een alu tent huurt, kan je rekenen op een tent van de hoogste kwaliteit. Zo heeft de alu tent een sterk aluminium frame en is deze ontworpen met een zelfdragende constructie. Hierdoor zijn er geen middenpalen nodig en is er vrij zicht binnen de tent. Uiteraard voldoen zowel de alu tent als al onze andere tenten aan alle brand- en veiligheidseisen die binnen Europa zijn vastgesteld. De wanden zijn gemaakt van brandvertragend PVC-doek, wat de veiligheid ten goede komt. De alu tent wordt op locatie door ons deskundige team op- en afgebouwd. Al onze montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd en volgen geregeld cursussen om op de hoogte te blijven van alle veiligheidseisen. Zo kunnen we de veiligheid van zowel jouw gasten als onze medewerkers garanderen.

Jouw evenement, onze expertise

Wil je een alu tent huren? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan of neem contact met ons op als je vragen hebt. Ons team staat voor je klaar en denkt graag mee over de mogelijkheden voor jouw evenement of bedrijf.

Offerte aanvragen

Kies een geschikte tent voor jouw evenement!

Wij werken voor:

Logo Defqon
Logo Festifoort
Logo Free Your Mind
Logo Soenda

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat