Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Binnenkijken bij Donselaar Tenten

Wij zijn trots op onze nieuwe locatie van Donselaar Tenten! De laatste maanden hebben we de puntjes op i gezet in ons nieuwe thuis. Duurzaam, modern en met meer dan genoeg ruimte! Klaar voor de toekomst. We nemen je hier graag mee om eens digitaal rond te kijken op onze nieuwe locatie.

Groot, duurzaam & professioneel

Met deze nieuwe locatie geven we invulling aan onze groei-ambitie. Niet alleen in grootte, ook in professionaliteit en duurzaamheid. Dit doen we onder andere door: 

  • 900 zonnepanelen
  • 2 warmtepompen
  • ledverlichting
  • elektrische i.p.v. dieselheftrucks
  • vrachtwagens met Euro6-motoren

Meer kwaliteit en flexibiliteit op de locatie van Donselaar Tenten

Ook ons machinepark hebben we uitgebreid. We hebben een nieuwe 15-meter-CNC-machine. Hierdoor kunnen we op de locatie van Donselaar Tenten niet alleen verhuren, maar ook produceren. En om ervoor te zorgen dat onze producten in topconditie blijven, hebben we een nieuwe zeilen- en vloerenwasmachine. Zo zorgen we voor nog meer kwaliteit en flexibiliteit.

Het belangrijkste van onze bedrijfspand

We zorgen niet alleen voor de planeet en onze materialen. Daarmee zouden we een belangrijk stuk van ons bedrijf vergeten: onze mensen. Daarom hebben we nu ook een kleine sportschool, een buitenlounge en een bar. Zo bouwen we verder aan onze sterke cultuur.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Defqon
Logo Soenda
Logo Festifoort
Logo Free Your Mind

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat