Een grote tent huren voor evenementen

Wil je een grote tent huren voor jouw evenement of festival? Wij bieden indrukwekkende grote tenten die jouw gelegenheid naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om een festival, bedrijfsfeest of bruiloft, een grote tent huren biedt de flexibiliteit en stijl die jouw evenement nodig heeft.

Maak kennis met onze eyecatchers: Armada & Athena

Onze Armada is een grote eyecatcher voor elk festival of evenement. Met haar stoere, strakke en imposante uitstraling trekt ze direct de aandacht en biedt ze een onvergetelijke ambiance. Deze tent is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook een grote capaciteit, waardoor ze ideaal zijn voor grootschalige evenementen of festivals.

Naast de grote festivaltenten hebben we ook aluhallen in grote afmetingen. Deze veelzijdige tenten zijn perfect voor een breed scala aan evenementen. Of je nu een chique bedrijfsgala organiseert, een uitgestrekte beurs, of een energieke sportdag, deze tenten bieden de perfecte mix van functionaliteit en flair.

Veiligheid en kwaliteit

Bij Donselaar staan veiligheid en kwaliteit voorop. Elke tent die we aanbieden, wordt geleverd met een uitgebreid tentboek samengesteld volgens NEN 8020-41, waarin alle details over de constructie en brandveiligheid staan vermeld. Dit zorgt ervoor dat je volledig geïnformeerd bent over de veiligheidsaspecten van jouw tent. Daarnaast zijn al onze tenten in overeenstemming met de Europese veiligheidsregelgeving, wat betekent dat je verzekerd bent van een betrouwbare tent voor jouw evenement. Met Donselaar kies je voor een praktische oplossing die zowel veiligheid als een aantrekkelijke setting voor jouw bezoekers garandeert.

Persoonlijk advies

Wil je graag persoonlijk advies? Ons team staat voor je klaar om te helpen! Op werkdagen zijn we van 08.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Neem contact met ons op via telefoonnummer 085 3011 554, of stuur een e-mail naar info@donselaartenten.nl.

persoonlijk-advies-donselaar
Daan en Koen
Sales festivals en evenementen