Amsterdam Open Air

Amsterdam Open Air
Amsterdam
Festival

Project details

1 Armada
30x45 meter
45 Pagodetenten
5x5 meter

Amsterdam Open Air

Al 10 jaar lang vindt elk eerste weekend van juni AOA plaats in het Gaasperpark in Amsterdam. Een selectie van creatieve koplopers slaan de handen ineen om een fashion forward festival te creëren dat het nachtleven en de kunstcultuur in onze hoofdstad weerspiegelt, maar ook een platform is voor lokaal talent. Samen met een culinaire keuken en creatieve collectieven verwelkomen we onze bezoekers om een weekend vol creativiteit, vriendschap en muzikale expressie te ervaren in onze festivalspeeltuin genaamd Amsterdam Open Air.

In 2018 heeft Donselaar voor de maar liefst 40.000 bezoekers van het festival 45 pagodetenten en een Armada geleverd.

Bekijk hier alle foto's

Groene pagodetenten gebruikt als ingang van Amsterdam Open Air.
Armada-amsterdamopenair

De Armada: stoer en strak op ieder festivalterrein

Ben je op zoek naar een tent die niet alleen onderdak biedt, maar ook een onvergetelijke indruk achterlaat bij je bezoekers? Maak kennis met de Armada: meer dan alleen een festivaltent. Dankzij de vrije overspanning genieten bezoekers van een panoramisch uitzicht. De unieke boogvorm en stoere en imposante uitstraling zijn de perfecte combinatie van ruimte, stijl en functionaliteit. Kortom, een echte eyecatcher.

Lees verder

De pagodetent: luxe en karakteristiek

De pagodetent is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Pagodetenten zijn ideaal voor het geven van een workshop, als stand op een beursvloer, of om een bar op een festival te overdekken. Met zijn kenmerkende puntdak en sterke aluminium constructie biedt hij niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar ook de flexibiliteit om te koppelen met andere tenten. Voeg een vleugje klasse toe aan jouw speciale gelegenheid met onze pagodetenten!

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?