Festifoort Festival

Festifoort Festival
Amersfoort
Festival

Project details

Festifoort Festival

Met een transparante tent transformeer je de festivalervaring door een gevoel van openheid te combineren met het comfort van binnen. Het vrije uitzicht op de omgeving haalt de warmte en sfeer van buiten naar binnen.

Iedere zomer keert Festifoort Festival terug op het terrein aan de Mijnbouwweg met drie outdoor stages. Festivalbezoekers genieten hier van de lekkerste house, techno, hiphop en RnB beats.

Al 4 edities op rij plaatsen wij voor Festifoort Festival een transparante tent. Het is een perfecte aanvulling op het festival en we zijn trots dat Festifoort Festival een terugkerend project is!

Bekijk hier alle foto's

Foto van achter de DJ boot.
Festival Festifoort in een transparante tent.
Festival Festifoort vanuit een transparante tent. Boven het podium hangt het logo van het festival.

De pagodetent: luxe en karakteristiek

De pagodetent is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Pagodetenten zijn ideaal voor het geven van een workshop, als stand op een beursvloer, of om een bar op een festival te overdekken. Met zijn kenmerkende puntdak en sterke aluminium constructie biedt hij niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar ook de flexibiliteit om te koppelen met andere tenten. Voeg een vleugje klasse toe aan jouw speciale gelegenheid met onze pagodetenten!

Lees verder

Haal het gevoel van buiten naar binnen

Onze transparante tent is niet zomaar een tent: het is een blikvanger! Met vrij uitzicht op de omgeving haal je de warmte en sfeer van buiten naar binnen. Pas de tent aan met geheel of gedeeltelijke transparante zeilen, perfect afgestemd op jouw evenement en locatie. Dankzij de sterke constructie en variabele capaciteit, van 50 tot 5.000 personen, ben je verzekerd van een succesvol evenement.

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?