De stretchtent: aantrekkelijk en betrouwbaar

Wanneer je kiest voor een stretchtent, kies je voor veelzijdigheid.

  • Beschikbaar in diverse kleuren en formaten
  • 100% zon-,wind- en regenbestendig
  • Een eyecatcher voor jouw evenement
Stretchtent op festival

Een stretchtent huren voor elk evenement

Op zoek naar dé perfecte touch voor jouw evenement? Met een stretchtent huren zit je helemaal goed. Deze tenten zijn niet alleen praktisch en veelzijdig, maar ze hebben ook een strakke, moderne uitstraling. Of je nu een bedrijfsfeest, festival, bruiloft of intieme bijeenkomst organiseert, je creëert er een geweldige sfeer mee. Kortom, met een stretchtent maak je jouw evenement compleet, zowel qua look als functionaliteit.

Flexibiliteit en functionaliteit

Een stretchtent huren geeft je de vrijheid om de sfeer te creëren die jij wilt. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en maten, waardoor je de tent volledig kunt afstemmen op de stijl van je evenement. Daarnaast bieden ze bescherming tegen de verschillende weersomstandigheden. Dankzij de koppelbare eigenschappen kun je meerdere tenten samenvoegen om een grotere ruimte te creëren, terwijl de open zijkanten een gevoel van ruimte en openheid behouden.

Onderaanzicht van een stretchtent.
Groene stretchtent in een park.
Stretchtent op een festival.
Stretchtent aan water
Stretchtent op vlonders
Podium op festival Paradijs van het zuiden overdekt met zandkleurige stretchtent.
Stretchtent aan water
Stretchtent waaronder oldtimers staan op een vlondervloer.

Stretchtenten: perfect als bar- en horeca overkapping

Met een stretchtent kun je gemakkelijk speciale zones maken zoals een overdekte bar of horecapunt. Dit is ideaal voor evenementen en festivals waar je jouw gasten wilt voorzien van drankjes en eten zonder dat ze last hebben van het weer. Een stretchtent boven je bar zet niet alleen een centraal punt neer op je evenement, maar zorgt ook voor een gezellige en uitnodigende sfeer. Gasten kunnen ontspannen, socializen en genieten van hun drankjes, terwijl ze beschermd zijn tegen zon of regen.

logo-freeyourmind

Jouw evenement, onze stretchtent

Zie je al voor je hoe een stretchtent jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Wacht dan niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en persoonlijk advies. Ons team staat klaar om je te helpen met een passende keuze. Wij zorgen voor een soepele ervaring, zodat jij je kunt concentreren op het succes van je evenement.

Onderaanzicht van een stretchtent.

Veelgestelde vragen

Nee, je kan er optioneel een systeemvloer bij huren.

Jazeker, je kunt per 5 meter vak aangeven of een glaswand gewenst is.

Een systeemvloer is zeer geschikt voor een aluhal. Dit is een waterpas gestelde vloer die op elke ondergrond geplaatst kan worden. Hierdoor bied je jouw gasten een stevige vloer.

Armada van 30 meter breed heeft een mooie zandkleur aan de buitenkant en is zwart aan de binnenkant. De 40 meter brede Armada is groen van buiten en zwart aan de binnenkant.

Nee, dit is ook een aluhal alleen noemen we dit een booghal, door de gebogen nok. Het geeft net iets meer uitstraling aan de aluhal.