Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een stretchtent huren, goedkoop en snel.

Jouw Stretchtent huren voor een mooie prijs? Bij Donselaar Tenten bieden we altijd de beste kwaliteit voor een voordelige prijs. Dat geldt natuurlijk ook voor onze mooie Stretchtenten. Kies je er voor een Stretchtent bij ons te huren, dan heb je de keuze uit diverse formaten en kleuren. En wist je dat Stretchtenten onderling met elkaar te koppelen zijn? Daardoor overdek je gemakkelijk een grote oppervlakte. Natuurlijk bieden we tijdens het volledige proces de beste service en staan we altijd voor je klaar. Benieuwd naar alle mogelijkheden om onze mooie Stretchtenten te huren? We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Een Stretchtent huren voor kleine feestjes en grote evenementen

Een Stretchtent past altijd. Of je nu in de achtertuin je 50e verjaardag wilt vieren, organisator bent van een festival voor 10.000 man of een tent zoekt voor de open dag van jouw bedrijf. Een mooie Stretchtent is de kers op de taart waar je naar op zoek was! Dankzij de sfeervolle uitstraling krijgt elke locatie direct meer sfeer. Onze tenten hebben dan ook bijgedragen aan het succes van al vele evenementen. Ben je benieuwd hoe dat eruit kan zien, een Stretchtent op jouw evenement? Neem dan zeker een kijkje naar de foto’s van de Stretchtent en op onze algemene Inspiratiepagina. De Stretchtent combineert namelijk ook perfect met de andere tenten in ons assortiment.

De voordelen van een Stretchtent:

  • De tenten zijn onderling te koppelen
  • Voldoet aan alle veiligheidseisen
  • Volledig naar eigen wens aan te passen
  • Is 100% zon-,wind- en regenbestendig
  • Een eyecatcher voor jouw evenement
  • Leverbaar in diverse kleuren en formaten

Welke Stretchtent voldoet aan jouw wensen?

Met een Stretchtent haal je gegarandeerd een sfeervolle en exclusieve tent in huis. Maar welke van onze verschillende Stretchtenten past nu het allerbeste bij jouw evenement? Elk evenement is immers uniek en vraagt om een unieke benadering. Deze mooie tent is in meerdere kleuren beschikbaar. Ga jij voor een zandkleurige tent, vind je platina of rood mooier of past het exclusieve zwart het beste bij jouw evenement? Tot slot hebben we ook nog taupe kleurige tenten in het assortiment. Een andere manier om invloed uit te oefenen op de uitstraling is de keuze voor houten of aluminium palen. Zo huur je een Stretchtent die helemaal passend voor jouw evenement.

Een veelzijdige koppelbare Stretchtent huren

Kleur gekozen? Dan is de volgende keuze het formaat van jouw Stretchtent. Tussen onze 10 formaten zit er ongetwijfeld één die past bij jouw gebruiksdoel! Zo is de kleinste stretchtent 37,5m2 en de grootste maar liefst 400m2. Doordat de stretchtenten onderling te koppelen zijn, kan je echter nog veel grotere oppervlaktes overdekken. Dat maakt de tenten geschikt voor kleine intieme feesten, maar ook voor grote festivals. De zijkant van de stretchtent is in principe open en realiseert daardoor een fijne open blikveld. Liever een dichte wand? Ook dat is mogelijk, de Stretchtent kan met één of meerdere zijdes naar beneden geplaatst worden. Hierdoor wordt de te gebruiken ruimte kleiner, dus het is slim om er rekening mee te houden dat je dan een grotere Stretchtent nodig hebt.

Offerte aanvragen

Jouw Stretchtent huren: altijd de hoogste kwaliteit

Nog belangrijker dan de prijs is de kwaliteit van de tent. Veiligheid staat namelijk altijd voorop bij het leveren van onze tijdelijke accommodaties. Doordat wij alles in eigen hand hebben, van de productie tot aan de opbouw bij jou op het terrein, kunnen we deze hoge kwaliteit altijd weer garanderen. We gebruiken namelijk uitsluitend materialen van hoge kwaliteit. Onze stretchtenten zijn uitgebreid getest, gekeurd en voorzien van een veiligheidskenmerk.

En ook onze medewerkers weten natuurlijk precies hoe onze tenten vervoerd en opgebouwd moeten worden. Onze montagemedewerkers zijn allemaal gecertificeerd en dragen en hanteren de verplichte beschermingsmiddelen. En onze tenten? Die voldoen vanzelfsprekend aan alle op dit moment geldende brand- en veiligheidseisen (NEN 8020-41). Ook is er voor alle tenten een tentboek aanwezig. Daarin staan de constructieberekeningen en alle andere technische informatie. In veel gevallen noodzakelijk voor het aanvragen van vergunningen.

Een Stretchtent huren met bijpassende tentvloer

Een Stretchtent huren is één ding, maar dan ben je er nog niet. In de meeste gevallen is er namelijk een tentvloer nodig. En ook voor die tentvloer kan je bij ons terecht. Onder de Stretchtent kunnen we zowel een houten vlondervloer als een systeemvloer leggen. Waar de vlondervloer erg populair is voor bijvoorbeeld feesten en grote festivals, wordt de systeemvloer veel gebruikt bij luxe evenementen. Beide vloeren hebben hun eigen voordelen, die je vindt op onze pagina over tentvloeren. Naast het opbouwen van de tent, leggen we ook graag de tentvloer voor je neer!

Donselaar Tenten, de Stretchtent verhuur die met je meedenkt

Je wilt een Stretchtent huren bij een bedrijf dat met je meedenkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen over welke tent het beste bij jullie evenement past? Of weet je niet of jullie locatie geschikt is voor de tenten die je voor ogen hebt? Ons enthousiaste team denkt graag met je mee. Ook een locatiebezoek behoort tot de mogelijkheden, waarbij wij langskomen bij jou op locatie voor een persoonlijk advies. Doordat we de gehele productie zelf in handen hebben, is er ook op het gebied van maatwerk veel mogelijk. Willen jullie een bijzondere en unieke Stretchtent huren? We gaan elke uitdaging graag aan. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Vraag vandaag nog jouw offerte op maat aan!

Natuurlijk ben je benieuwd hoeveel het huren van jouw Stretchtent je gaat kosten. Vraag daarom gemakkelijk een offerte op maat aan, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Of je nu over een half jaar of juist op korte termijn jouw Stretchtent nodig hebt, je kan altijd bij ons terecht. Door onze ruime voorraad zijn onze Stretchtenten namelijk direct beschikbaar!  Daardoor kunnen onze tenten al binnen een paar dagen bij jou op locatie staan. En naast onze Stretchtenten vind je natuurlijk nog tal van andere tenten in ons aanbod. We zijn niet voor niets dé specialist in het leveren van tijdelijke accommodaties! Waar kunnen we jou mee helpen? Een Stretchtent huren of misschien toch iets anders? Laat het ons weten!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Pinkpop
Logo Free Your Mind
Logo Soenda
Logo Festifoort

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat