Legertent huren voor het ultieme outdoor gevoel

De legertent is een tent die meestal dient als slaaptent en patrouilletent, maar is zeker ook geschikt als partytent of bartent. Onze legertent zorgt altijd voor het ultieme outdoor gevoel. Naast de legertent bieden wij ook tweepersoons slaaptenten aan voor festivals en evenementen. Deze tenten worden geleverd door het bedrijf Rechargers, onderdeel van Donselaar Tenten. Bekijk het aanbod op rechargers.nl en vraag een offerte aan.


Offerte aanvragen
Outdoor
Ruimtelijk
Veelzijdig
Ruime voorraad

Legertent met complete inrichting

Wij verhuren legertenten met complete inrichting. Je hebt de keuze uit slaapzakken, tafel(s), vlondervloeren, verwarming, veldbedden en grondzeil. Op zoek naar het ultieme outdoor gevoel? Huur dan een legertent bij Donselaar Tenten.

Een legertent huren biedt veel voordelen

De klanten die jou voorgingen en de nacht doorbrachten in een legertent ontdekten een groot aantal voordelen. We delen graag een selectie:

  • De tent is makkelijk zelf op te zetten
  • De legertent is sterk, praktisch en stormvast
  • Hij voldoet aan alle veiligheidseisen
  • Hij faciliteert een ultieme buitenervaring
  • De legertent is compleet leverbaar met veldbedden en slaapzakken
  • De tenten zijn geschikt voor 10 en 20 personen

 


Opbouwinstructie & specificaties Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Ja, dat is mogelijk. Het is wel belangrijk dat je rekening houdt met de lengte van de stokken. Die zijn namelijk 2 meter. 1 legertent past in een grote stationwagen. Voor meer legertenten is een bestelbus aan te raden.

Je kunt de legertent eenvoudig zelf op- en afbouwen met twee volwassen personen. Maar wij willen dit ook voor je verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Nee dit is niet mogelijk. De legertent is een stokkentent en moet altijd met haringen in de grond geankerd worden.

Wanneer je in de legertent gaat overnachten, is een aparte ondergrond aan te raden. Het meest gebruikelijke is een grondzeil. We kunnen ook een houten vlondervloer leveren. Alle materialen brengen wij met veel plezier op locatie.

De 10-persoons legertent heeft een afmeting van 5×5 meter. Voor de grondoppervlakte reken je hier een meter rondom extra bij (totaal 7×7 meter), voor de scheerlijnen. De 20-persoons legertent heeft een afmeting van 5×10 meter. Ook hier moet je rekening houden met een meter rondom voor de scheerlijnen (totaal 7×12 meter).

Jazeker, wij hebben ruim 250 legertenten. Een groot toernooi organiseren of een leuk uitje met de vriendenclub? Alles is mogelijk.

Uiteraard! Wij brengen de legertenten op de gewenste dag met veel plezier op locatie.

Klik hier voor de eenvoudige handleiding. Mocht je er niet uitkomen, bel ons gerust.

Helaas is dit niet mogelijk, omdat de tent rondom vast staat met scheerlijnen.

Ja wij hebben een bouwboek die je kunt gebruiken om een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Vraag er gerust naar, dan sturen wij hem op.

Je kunt bij ons op locatie pinnen of contant betalen. Ook is het mogelijk om het bedrag vooraf per bank te voldoen.

Vanaf prijzen Legertent

Bereken snel en eenvoudig uw wensen
Formaat:

Al onze prijzen zijn exclusief BTW

Offerte aanvragen