Transparante tent huren voor een buitenbeleving

Heb je wat te vieren maar vind je dat een ‘gewone’ tent zorgt voor een te gesloten karakter? Ervaar dan nu de transparante tent van Donselaar Tenten. Met deze doorzichtige tent zorg je dat je de warmte en sfeer uit de omgeving naar binnen haalt. Geïnteresseerd in onze doorzichtige tenten? Vraag dan direct een offerte aan!


Offerte aanvragen
Feestelijk
Professioneel
Sfeervol
Licht

Onze transparante tent is volledig aan jouw wensen aan te passen

Jouw wensen kunnen helemaal vertaald worden in een unieke doorzichtige aluhal. Wil je alleen bepaalde delen transparant hebben of het gehele dak? Het is allemaal mogelijk. Vraag gerust advies aan onze ervaren medewerkers. Jouw wens is onze uitdaging en wij voorzien jou dan ook graag van advies op maat, zodat de feesttent naadloos bij jouw evenement en wensen aansluit.

De transparante tent kent vele voordelen

Wij krijgen vaak reacties van onze klanten over hoe zij de doorzichtige tent ervaren hebben. Mede op basis van die feedback delen wij graag de voordelen die een transparante tent huren biedt.

  • Unieke tent met prachtige doorkijk
  • Veiligheid gecertificeerd
  • Tent met sterke constructie
  • Onderdak voor 50 tot 2.000 mensen
  • Geen palen in de tent die het zicht beperken

Niet zomaar een doorzichtige tent maar een echte professionele partytent van de topkwaliteit.

Veiligheid en kwaliteit

Onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een Tentboek, samengesteld door Tentech (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie. Wij versturen het tentboek op aanvraag naar je toe.

Een transparante tent huren voor jouw evenement?

Vraag hieronder direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. We koersen graag samen naar een succesvol evenement! Meer over Donselaar Tenten 


Specificatieblad Transparante tent Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Nee, er zijn veel uiteenlopende mogelijkheden. Je kunt de tent volledig transparant laten bouwen: het volledige dak en de zijkanten. Of je kiest voor een combinatie. Je kunt het dak namelijk per 5 meter deel transparant laten uitvoeren. Rondom kun je kiezen uit transparante zeilwanden of glaspanelen. We maken graag een passend voorstel voor je!

Ja, wij bouwen de transparante tent altijd volledig op en af.

Ja, je kunt deze tenten eindeloos aan elkaar koppelen. Een transparante tent in combinatie met een pagodetent staat ook heel sfeervol!

Nee, je kan er optioneel een vloer bij huren. Je hebt de keuze uit een houten vlondervloer of een systeemvloer.

Vanaf prijzen Transparante tent

Bereken snel en eenvoudig uw wensen
Formaat:

Al onze prijzen zijn exclusief BTW

Offerte aanvragen