Donselaar Tenten kijkt terug op een succesvol carnavalsfeest

9 maart 2023
Tent op carnavalsfeest
Donselaar Tenten heeft dit jaar voor het eerst de tenten geleverd voor het Carnavalsfeest van de Merx in Berghem. Het zalencentrum pakte ook dit jaar flink uit. Zes jaar geleden besloten zij vanwege de toegenomen drukte tijdens carnaval -en omdat ze iets nieuws wilden brengen- om een tent achter het zalencentrum neer te zetten. En dat was een groot succes.

Donselaar Tenten mocht drie keer een VIP Paviljoen plaatsen. Eentje van 20×55 meter, een van 10×25 meter en een van 15×10 meter. De tenten werden met elkaar gekoppeld, waardoor er een immens grote doorloop werd gecreëerd. De grote tent werd gebruikt als feestruimte en de twee kleinere tenten werden ingezet als kinder-speelparadijs en eet- en drinkgelegenheid. Bij de ingang werd ook een Pagodetent geplaatst, zodat de carnavalsvierders droog ontvangen konden worden.

Het carnavalsfeest was een enorm succes en alle avonden waren uitverkocht. Er werd flink geïnvesteerd in aankleding en uitstraling, waardoor het een echt beleving was voor de bezoekers.

 

Bekijk ook deze blogs

Daarom Donselaar

Wij zorgen ervoor dat je altijd op ons kan rekenen en maken samen jouw evenement succesvol!

Vertrouwde partner van meer dan 100 evenementen
VCA en ISO 9001 certificeerde (montage)medewerkers
Persoonlijk contact met onze accountmanagers en planning
15+ jaar ervaring in de verhuur van tenten
Alle tenten voldoen aan de Europese veiligheidseisen
Tenten met een unieke en professionele uitstraling

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?