Realiseer snel extra werkruimte met de bedrijfsoplossingen van Donselaar

9 november 2023
Kantoor DT

Bij Donselaar voorzien we jouw evenementen en feesten graag van onze tenten, zodat jij en je gasten kunnen genieten van een onvergetelijke buitenervaring. Maar wist je dat we ook een zusterbedrijf hebben dat gespecialiseerd is in het leveren van tijdelijke industriehallen en overkappingen als oplossingen voor bedrijven? Maak kennis met Donselaar – Ruimte voor industrie! Jouw partner voor het creëren van extra werkruimte met onze innovatieve bedrijfsoplossingen.

Waarom kiezen voor Donselaar – Ruimte voor industrie?

In de snelle wereld van zaken doen, is flexibiliteit vaak van belang. Bedrijven moeten zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden, seizoensgebonden schommelingen en onverwachte groei. Dat is waar Donselaar – Ruimte voor industrie om de hoek komt kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en leveren van hoogwaardige tenten en overkappingen kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsbehoeften. Als je voor Donselaar kiest profiteer je van de volgende voordelen:

1. Flexibiliteit

Of je nu extra opslagruimte, tijdelijke werkruimte of een uitbreiding van je huidige faciliteiten nodig hebt, Donselaar kan snel en efficiënt aan jouw behoeften voldoen. Zo kan je als ondernemer snel schakelen doordat een tent of overkapping makkelijk in grootte en indeling te veranderen is.

2. Duurzaamheid

Onze tijdelijke industriehallen en overkappingen worden gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slechte weersomstandigheden en intensief gebruik. We streven ernaar oplossingen te bieden die niet alleen functioneel zijn, maar ook op de lange termijn meegaan, zodat je investering het waard is.

3. Maatwerk

Omdat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, bieden we oplossingen die speciaal zijn afgestemd op jouw eisen en beschikbare ruimte. Ons team van experts werkt nauw met je samen. zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften.

4. Snelle installatie

We begrijpen dat tijd geld is in het bedrijfsleven. Onze ervaren teams zorgen voor een vlotte en efficiënte installatie, zodat je snel kunt profiteren van de extra ruimte die je nodig hebt. In veel gevallen kunnen wij al binnen 1 week na de orderbevestiging jouw tent bouwen op locatie. Doordat de tenten verankerd worden met haringen, betonankers of ballastblokken zijn de tenten op iedere ondergrond te plaatsen.

5. Diverse opties

Of je nu kiest voor een traditionele tentstructuur of een moderne, modulaire oplossing, Donselaar heeft een breed scala aan ontwerpen en stijlen waaruit je kunt kiezen. Wil je bijvoorbeeld een industriehal met extra ramen, deuren, verwarming, verlichting, stroompunten of een speciaal vloersysteem? Dat kan, het zijn allemaal extra opties om jouw tijdelijke industriehal compleet te maken.

Bezoek onze website om jouw bedrijfsoplossing te vinden

Bij Donselaar begrijpen we dat bedrijven behoefte hebben aan flexibele en schaalbare oplossingen om zich aan te passen aan de telkens veranderende omgeving. Of je nu extra werkruimte, opslagruimte of een tijdelijke kantoorpand nodig hebt, wij staan klaar om je te ondersteunen.
Bezoek de website of neem contact op met ons team om te ontdekken hoe Donselaar jouw bedrijf kan helpen groeien. Samen kunnen we de perfecte oplossing ontwerpen die aansluit bij jouw behoeften!

Bekijk ook deze blogs

Daarom Donselaar

Wij zorgen ervoor dat je altijd op ons kan rekenen en maken samen jouw evenement succesvol!

Vertrouwde partner van meer dan 100 evenementen
VCA en ISO 9001 certificeerde (montage)medewerkers
Persoonlijk contact met onze accountmanagers en planning
15+ jaar ervaring in de verhuur van tenten
Alle tenten voldoen aan de Europese veiligheidseisen
Tenten met een unieke en professionele uitstraling

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?