Terugblik op de hoogtepunten van Donselaar Tenten in 2023

13 december 2023
Groepsfoto team DT

Nu 2023 op zijn einde loopt, is dit hét moment om stil te staan bij de momenten die ons jaar hebben gemaakt. Bij Donselaar Tenten hebben we een jaar vol uitdagingen, groei en vooral hele mooie hoogtepunten achter de rug. Van innovatieve projecten tot indrukwekkende evenementen, 2023 was een jaar waarin we onze grenzen verlegden en nieuwe doelen bereikten. Met trots en dankbaarheid kijken we terug op de successen die we samen met ons team, onze partners en onze gewaardeerde klanten hebben behaald. In deze blogpost willen we samen met jullie terugblikken op de meest bijzondere gebeurtenissen van Donselaar Tenten van het afgelopen jaar.

Februari: Wagenpark uitbreiding

We begonnen het jaar goed met een uitbreiding van ons wagenpark. We vulden onze huidige selectie aan met een nieuwe bus, een nieuwe hoogwerker én een nieuwe aanhanger. Zo kwamen we het afgelopen jaar geen vervoersmiddelen tekort bij het leveren van onze festivaltenten, stretchtenten, beurstenten, bedrijfshallen en anderen evenementtenten.

Maart: Terugkerende klant Bouw & Agri Vakdagen

Tijdens de zesde editie van de Bouw & Agri vakdagen mochten wij weer meerdere (grote) tenten plaatsen voor de beursvloer en stands. Zo hadden we onder andere 3 grote VIP-paviljoens aan elkaar gekoppeld in een u-vorm. Daarnaast plaatsen we meer dan 30 pagodes op het buitenterrein.

April: Koningsdag🧡

Op koningsdag 2023 stonden onze tenten op maar liefst 11 verschillende locaties! In totaal hebben we voor deze feestelijke dag 7500 m² aan tent neergezet. Grote kans dus dat ook jij aan het feesten was in een van onze tenten. Waar heb jij onze tent gespot die dag?

Mei: 5e editie Soenda

Voor de 5e editie op rij zijn wij, in opdracht van Elevation Events, dé tentenleverancier van Soenda. Op dit festival begon onze samenwerking in 2018 en inmiddels verzorgen wij vrijwel alle tenten op 16 van hun jaarlijks terugkerende in- of outdoor evenementen. We zijn erg trots op deze samenwerking, die we de komende jaren met hetzelfde enthousiasme gaan voortzetten.

Juni: Defqon.1

Defqon.1 was ook dit jaar een groot succes met bijna 6000 m² aan tenten, waaronder de echte eye-catcher; onze Armada! Daarnaast mochten we het festivalterrein ook vullen met aluhallen en VIP-paviljoens. We zijn er trots op dat we ook dit jaar weer tenten voor dit gave festival hebben mogen leveren.

Juli: Bouwvakborrel

Om de vakantie periode in te leiden, organiseerde we een gezellige bouwvakborrel. Het weer zat gelukkig mee en er werd buiten heerlijk gebarbecued. Inmiddels zijn we al aan het fantaseren over onze volgende vakanties. Bekijk hier de aftermovie op ons instragramaccount.

Oktober: Onze zwarte aluhal op ADE

Onze 25 meter brede zwarte aluhal maakte dit jaar zijn debuut op het Amsterdam Dance Event. Nog nooit eerder hebben wij een gekleurde aluhal van dit formaat geplaatst. Een echte mijlpaal dus als je het ons vraagt!

December: Volop winterprojecten

Ook dit jaar mogen we in deze maand mooie winterprojecten plaatsen. We plaatsten al voor kerstborrels en kerstmarkten en gaan daar tot het eind van het jaar mee door. Daarnaast plaatsten we  (o.a. in Zeist en Ermelo) grote overkappingen voor ijsbanen in combinatie met gezellige horeca. Mooi om op die manier bij te dragen aan supergezellige evenementen in deze donkere maanden. Tot januari kan je er nog terecht, neem zeker een kijkje!

We kijken terug op een mooi jaar en kijken uit naar wat het nieuwe jaar gaat brengen. Heb jij een tent nodig voor je beurs, festival of ander evenement? Bekijk hier al onze tenten. Hopelijk tot volgend jaar!
Lees ook onze blog over hoe het ontstaan van Donselaar Tenten is verlopen.

Bekijk ook deze blogs

Daarom Donselaar

Wij zorgen ervoor dat je altijd op ons kan rekenen en maken samen jouw evenement succesvol!

Vertrouwde partner van meer dan 100 evenementen
VCA en ISO 9001 certificeerde (montage)medewerkers
Persoonlijk contact met onze accountmanagers en planning
15+ jaar ervaring in de verhuur van tenten
Alle tenten voldoen aan de Europese veiligheidseisen
Tenten met een unieke en professionele uitstraling

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?