Beachfestival Luminosity

Beachfestival Luminosity
Beachclub Fuel | Bloemendaal
Festival

Project details

2 Aluhallen
20x15 meter
2 Pagodetenten
5x5 meter

Beachfestival Luminosity

Luminosity Events is een in Amsterdam gevestigde evenementen organisatie die zich richt op Trance evenementen.

In 2018 en 2019 heeft Donselaar gezorgd voor een sfeervolle overkapping bij Beachclub Fuel in Bloemendaal. Zo konden de bezoekers toch even de schaduw opzoeken tijdens warme momenten!

Bekijk hier alle foto's

De transparante booghal van bovenaf bij festival Luminosity.
Luchtfoto transparante aluhal
Luchtfoto transparante booghal op Luminosity event.

Haal het gevoel van buiten naar binnen

Onze transparante tent is niet zomaar een tent: het is een blikvanger! Met vrij uitzicht op de omgeving haal je de warmte en sfeer van buiten naar binnen. Pas de tent aan met geheel of gedeeltelijke transparante zeilen, perfect afgestemd op jouw evenement en locatie. Dankzij de sterke constructie en variabele capaciteit, van 50 tot 5.000 personen, ben je verzekerd van een succesvol evenement.

Lees verder

De pagodetent: luxe en karakteristiek

De pagodetent is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Pagodetenten zijn ideaal voor het geven van een workshop, als stand op een beursvloer, of om een bar op een festival te overdekken. Met zijn kenmerkende puntdak en sterke aluminium constructie biedt hij niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar ook de flexibiliteit om te koppelen met andere tenten. Voeg een vleugje klasse toe aan jouw speciale gelegenheid met onze pagodetenten!

Lees verder

De aluhal: professioneel en betrouwbaar

Een aluhal biedt een stevig fundament, gecombineerd met een vleugje elegantie en is perfect voor grote evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, het overdekken van een schaatsbaan, als werktent of als opslagtent. Kies uit wit, transparant of gekleurd brandvertragend PVC-doek, net wat past bij jouw evenement. De aluhal biedt de mogelijkheid om tot 10.000 gasten te verwelkomen en heeft een vrij zicht zonder middenpalen. Laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden en geef je gasten het gevoel van kwaliteit en luxe!

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?