Bouw & Agri Vakdagen

Bouw & Agri Vakdagen
Ede
Beurs

Bouw & Agri Vakdagen

Voor beurzen en tentoonstellingen, zoals de Bouw & Agri Vakdagen, zijn onze tenten een aanvulling op de bezoekerservaring. Ze bieden meer dan alleen ruimte; ze verrijken het evenement met hun uitstraling en vormen een sfeervolle achtergrond voor stands en presentaties.

De Bouw & Agri Vakdagen zijn een groot event in de bouw- en landbouwsector, en trekken elk jaar weer een hoop vakmensen en enthousiastelingen. Voor deze beurs leverden we een breed scala aan tenten, van pagodes tot VIP-paviljoens.

Onze betrokkenheid bij de Bouw & Agri Vakdagen, door het leveren van onze hoogwaardige tenten, is iets waar we met trots op terugkijken.

Bekijk hier alle foto's

Bouw & Agri Vakdagen pagodetent
Bouw & Agri Vakdagen aluhal
Witte pagodetent constructiemachines
Witte pagodetent met aan de linkerkant een rode .... en rechts een blauwe beachflag met logo. Een vlonderpad leid naar de pagodetent en naast het vlonderpad ligt zaagsel op de grond.
Graafmachines bij pagodetenten
Bouw & Agri Vakdagen beursvloer

Combineer stijl en flexibiliteit

De kracht van het VIP-paviljoen ligt niet alleen in de aluminium constructie, maar ook in de flexibiliteit die het biedt en de luxe uitstraling. Of je nu een exclusieve ruimte nodig hebt voor VIP’s of een grotere opstelling voor je beurs met duizenden gasten, een VIP-paviljoen is aanpasbaar aan elke behoefte. Met extra’s zoals glaswanden en deuren maak je het plaatje compleet.

Lees verder

De pagodetent: luxe en karakteristiek

De pagodetent is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Pagodetenten zijn ideaal voor het geven van een workshop, als stand op een beursvloer, of om een bar op een festival te overdekken. Met zijn kenmerkende puntdak en sterke aluminium constructie biedt hij niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar ook de flexibiliteit om te koppelen met andere tenten. Voeg een vleugje klasse toe aan jouw speciale gelegenheid met onze pagodetenten!

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?