Buitenplaats Sparrendaal

Buitenplaats Sparrendaal
Driebergen-Rijsenburg
Evenement

Project details

1 VIP-paviljoen
12,5 x 60 meter
1 VIP-paviljoen
5 x 10 meter

Bedrijfsdiner in een VIP-paviljoen

Ervaar de verrassende veelzijdigheid van een VIP-paviljoen bij jouw volgende bedrijfsevenement! Bij Buitenplaats Sparrendaal hebben we een VIP-paviljoen, voorzien van 40 meter lange glaswanden aan beide zijden, omgetoverd tot een charmante locatie voor een elegant bedrijfsdiner. De verlichting en decoraties accentueren de ruimte, bieden een warme sfeer en garanderen een onvergetelijke avond voor alle gasten.

Een VIP-paviljoen is in feite een aluhal, maar dan voorzien van harde of glazen wanden die extra elegantie en functionaliteit bieden. Dankzij de aanpasbaarheid is deze tent een ideale keuze voor elk type bedrijfsevenement. In tegenstelling tot sommige traditionele locaties biedt het VIP-paviljoen oneindige mogelijkheden voor personalisatie. Of het nu gaat om een kleinschalige bijeenkomst of een grootse receptie, de flexibiliteit van het VIP-paviljoen maakt het eenvoudig om de ruimte aan te passen aan specifieke thema’s en stijlen. Dit geeft je als organisator de vrijheid om een evenement volledig naar eigen wens te maken.

Fotografie door: Nander de Wijk van Studio Haviq.

Bekijk hier alle foto's

Combineer stijl en flexibiliteit

De kracht van het VIP-paviljoen ligt niet alleen in de aluminium constructie, maar ook in de flexibiliteit die het biedt en de luxe uitstraling. Of je nu een exclusieve ruimte nodig hebt voor VIP’s of een grotere opstelling voor je beurs met duizenden gasten, een VIP-paviljoen is aanpasbaar aan elke behoefte. Met extra’s zoals glaswanden en deuren maak je het plaatje compleet.

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?