Free Your Mind

Free Your Mind
Arnhem
Festival

Project details

Free Your Mind 2023

In de wereld van festivals, waar muziek, cultuur en samenzijn centraal staan, spelen festivaltenten een cruciale rol. Ze zijn meer dan alleen een onderdak; ze vormen het kloppend hart van elk festival, waar herinneringen worden gemaakt en gedeeld. Bij Donselaar begrijpen we de essentie van deze ervaring. Onze festivaltenten zijn ontworpen om niet alleen te voldoen aan praktische behoeften, maar ook om een onvergetelijke sfeer te creëren.

Free Your Mind Festival is een van de langstlopende technofestivals van Nederland en opgericht in 2004. Het festival is sinds de allereerste editie gevestigd op historische grond aan de Stadsblokken in Arnhem. Jaarlijks komen duizenden bezoekers het tweedaagse Free Your Mind Festival bezoeken. 

In 2022 creëerde Free Your Mind hun grootste stage met onze 40 meter brede Armada, met een lengte van maar liefst 70 meter! Ook in 2023 was de Armada van de partij en werden de barren en voorzien van sfeervolle stretchtenten.

Bekijk hier alle foto's

Armada op free your mind

De Stretchtent: sfeervol en uniek

Wanneer je kiest voor een stretchtent, kies je voor veelzijdigheid. Het licht rekbare doek kan in diverse vormen worden gespannen, waardoor je een op maat gemaakte ruimte creëert voor elk evenement, groot of klein.

Onze stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn zon-, wind- en regenbestendig. Met een focus op veiligheid en weersbestendigheid biedt de stretchtent niet alleen een visueel aantrekkelijke, maar ook een solide en betrouwbare keuze voor jouw evenement. 

Lees verder

De aluhal: professioneel en betrouwbaar

Een aluhal biedt een stevig fundament, gecombineerd met een vleugje elegantie en is perfect voor grote evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, het overdekken van een schaatsbaan, als werktent of als opslagtent. Kies uit wit, transparant of gekleurd brandvertragend PVC-doek, net wat past bij jouw evenement. De aluhal biedt de mogelijkheid om tot 10.000 gasten te verwelkomen en heeft een vrij zicht zonder middenpalen. Laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden en geef je gasten het gevoel van kwaliteit en luxe!

Lees verder

De Armada: stoer en strak op ieder festivalterrein

Ben je op zoek naar een tent die niet alleen onderdak biedt, maar ook een onvergetelijke indruk achterlaat bij je bezoekers? Maak kennis met de Armada: meer dan alleen een festivaltent. Dankzij de vrije overspanning genieten bezoekers van een panoramisch uitzicht. De unieke boogvorm en stoere en imposante uitstraling zijn de perfecte combinatie van ruimte, stijl en functionaliteit. Kortom, een echte eyecatcher.

Lees verder

De pagodetent: luxe en karakteristiek

De pagodetent is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Pagodetenten zijn ideaal voor het geven van een workshop, als stand op een beursvloer, of om een bar op een festival te overdekken. Met zijn kenmerkende puntdak en sterke aluminium constructie biedt hij niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar ook de flexibiliteit om te koppelen met andere tenten. Voeg een vleugje klasse toe aan jouw speciale gelegenheid met onze pagodetenten!

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?