Free Your Mind

Free Your Mind
Arnhem
Festival

Project details

Free Your Mind 2024

In de bruisende sfeer van festivals, waar muziek en cultuur samenkomen, zijn festivaltenten onmisbaar. Ze bieden niet alleen beschutting, maar vormen ook het middelpunt van elk festival, waar mensen samenkomen en herinneringen maken. Bij Donselaar begrijpen we hoe belangrijk deze ervaring is. Onze festivaltenten voldoen zowel aan praktische behoeften als aan het creëren van een onvergetelijke sfeer.

Free Your Mind Festival is een van de langstlopende technofestivals van Nederland en opgericht in 2004. Het festival is sinds de allereerste editie gevestigd op historische grond aan de Stadsblokken in Arnhem. Jaarlijks komen duizenden bezoekers het tweedaagse Free Your Mind Festival bezoeken. 

Dit jaar plaatsten we onze grootste Armada ooit van 40×70 meter! Naast deze indrukwekkende Armada plaatsten we 1000m² aan stretchtenten, 27 pagodes en 500m² aan aluhallen. Deze zijn een vast onderdeel van het jaarlijkse festival. We zijn trots dat we met Free Your Mind mee blijven groeien!

Bekijk hier alle foto's

Armada op free your mind

De Stretchtent: sfeervol en uniek

Wanneer je kiest voor een stretchtent, kies je voor veelzijdigheid. Het licht rekbare doek kan in diverse vormen worden gespannen, waardoor je een op maat gemaakte ruimte creëert voor elk evenement, groot of klein.

Onze stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn zon-, wind- en regenbestendig. Met een focus op veiligheid en weersbestendigheid biedt de stretchtent niet alleen een visueel aantrekkelijke, maar ook een solide en betrouwbare keuze voor jouw evenement. 

Lees verder

De aluhal: professioneel en betrouwbaar

Een aluhal biedt een stevig fundament, gecombineerd met een vleugje elegantie en is perfect voor grote evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, het overdekken van een schaatsbaan, als werktent of als opslagtent. Kies uit wit, transparant of gekleurd brandvertragend PVC-doek, net wat past bij jouw evenement. De aluhal biedt de mogelijkheid om tot 10.000 gasten te verwelkomen en heeft een vrij zicht zonder middenpalen. Laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden en geef je gasten het gevoel van kwaliteit en luxe!

Lees verder

De Armada: stoer en strak op ieder festivalterrein

Ben je op zoek naar een tent die niet alleen onderdak biedt, maar ook een onvergetelijke indruk achterlaat bij je bezoekers? Maak kennis met de Armada: meer dan alleen een festivaltent. Dankzij de vrije overspanning genieten bezoekers van een panoramisch uitzicht. De unieke boogvorm en stoere en imposante uitstraling zijn de perfecte combinatie van ruimte, stijl en functionaliteit. Kortom, een echte eyecatcher.

Lees verder

De pagodetent: luxe en karakteristiek

De pagodetent is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Pagodetenten zijn ideaal voor het geven van een workshop, als stand op een beursvloer, of om een bar op een festival te overdekken. Met zijn kenmerkende puntdak en sterke aluminium constructie biedt hij niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar ook de flexibiliteit om te koppelen met andere tenten. Voeg een vleugje klasse toe aan jouw speciale gelegenheid met onze pagodetenten!

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?