Harmony of Hardcore

Harmony of Hardcore
Erp
Festival

Project details

48 Pagodetenten
5x5 meter
1 Athena
35x55 meter

Harmony of Hardcore

Bij muziekfestivals draait alles om de ervaring. Met onze festivaltenten je jouw festival naar een hoger niveau. Elke tent vervult een belangrijke functie, zowel in functionaliteit als uitstraling. Zo bieden ze niet alleen bescherming tegen zon of regen, maar ze verrijken ook de festivalervaring.

Het Hardcore of Harmony festival, bekend om zijn krachtige hardcore muziek, is een evenement dat jaarlijks vele fans aantrekt. Het festival, dat in 2010 is gestart, is een hoogtepunt voor liefhebbers van het genre en vindt plaats in de prachtige omgeving van het Brabantse landschap.

In 2022 hebben we voor Hardcore of Harmony een indrukwekkende setting gecreëerd met onze tenten. De Athena tent vormde het hart van het festival. Daarnaast dienden de pagodetenten en aluhallen als veelzijdige ruimtes, waaronder voor de kluisjes, als food bar en merchandise.

Bekijk hier alle foto's

De pagodetent: luxe en karakteristiek

De pagodetent is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Pagodetenten zijn ideaal voor het geven van een workshop, als stand op een beursvloer, of om een bar op een festival te overdekken. Met zijn kenmerkende puntdak en sterke aluminium constructie biedt hij niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar ook de flexibiliteit om te koppelen met andere tenten. Voeg een vleugje klasse toe aan jouw speciale gelegenheid met onze pagodetenten!

Lees verder

De aluhal: professioneel en betrouwbaar

Een aluhal biedt een stevig fundament, gecombineerd met een vleugje elegantie en is perfect voor grote evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, het overdekken van een schaatsbaan, als werktent of als opslagtent. Kies uit wit, transparant of gekleurd brandvertragend PVC-doek, net wat past bij jouw evenement. De aluhal biedt de mogelijkheid om tot 10.000 gasten te verwelkomen en heeft een vrij zicht zonder middenpalen. Laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden en geef je gasten het gevoel van kwaliteit en luxe!

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?