Smeerboel

Smeerboel
Utrecht
Festival

Smeerboel 2023

Bij een festival of evenement vormen onze tenten niet alleen een praktische oplossing, maar zijn ze ook een statement van stijl en sfeer. Van onze indrukwekkende Armada tot onze flexibele stretchbarren, elke tent draagt op unieke wijze bij aan de beleving.

Het Smeerboel Festival, een jaarlijks hoogtepunt in de festivalagenda en trekt liefhebbers van muziek, kunst en cultuur. Onze bijdrage aan dit festival heeft zich gericht op het creëren van een unieke en meeslepende omgeving.

Als een vaste en gewaardeerde partner van het Smeerboel Festival, hebben we door de jaren heen onze tenten geplaatst bij verschillende edities. Onze samenwerking met de organisatoren van Smeerboel is gericht op het telkens opnieuw overtreffen van de verwachtingen van de festivalbezoekers, door het leveren van betrouwbare en stijlvolle tenten.

Bekijk hier alle foto's

Smeerboel festival vanuit de Armada.

De Stretchtent: sfeervol en uniek

Wanneer je kiest voor een stretchtent, kies je voor veelzijdigheid. Het licht rekbare doek kan in diverse vormen worden gespannen, waardoor je een op maat gemaakte ruimte creëert voor elk evenement, groot of klein.

Onze stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn zon-, wind- en regenbestendig. Met een focus op veiligheid en weersbestendigheid biedt de stretchtent niet alleen een visueel aantrekkelijke, maar ook een solide en betrouwbare keuze voor jouw evenement. 

Lees verder

De Armada: stoer en strak op ieder festivalterrein

Ben je op zoek naar een tent die niet alleen onderdak biedt, maar ook een onvergetelijke indruk achterlaat bij je bezoekers? Maak kennis met de Armada: meer dan alleen een festivaltent. Dankzij de vrije overspanning genieten bezoekers van een panoramisch uitzicht. De unieke boogvorm en stoere en imposante uitstraling zijn de perfecte combinatie van ruimte, stijl en functionaliteit. Kortom, een echte eyecatcher.

Lees verder

De pagodetent: luxe en karakteristiek

De pagodetent is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Pagodetenten zijn ideaal voor het geven van een workshop, als stand op een beursvloer, of om een bar op een festival te overdekken. Met zijn kenmerkende puntdak en sterke aluminium constructie biedt hij niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar ook de flexibiliteit om te koppelen met andere tenten. Voeg een vleugje klasse toe aan jouw speciale gelegenheid met onze pagodetenten!

Lees verder

De aluhal: professioneel en betrouwbaar

Een aluhal biedt een stevig fundament, gecombineerd met een vleugje elegantie en is perfect voor grote evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, het overdekken van een schaatsbaan, als werktent of als opslagtent. Kies uit wit, transparant of gekleurd brandvertragend PVC-doek, net wat past bij jouw evenement. De aluhal biedt de mogelijkheid om tot 10.000 gasten te verwelkomen en heeft een vrij zicht zonder middenpalen. Laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden en geef je gasten het gevoel van kwaliteit en luxe!

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?