Soenda

Soenda
Utrecht
Festival

Project details

Soenda 2023

In de dynamische wereld van evenementen en festivals speelt de keuze van de juiste tent een cruciale rol. Een tent is niet alleen een praktische schuilplaats; het is in veel gevallen een eyecatcher van het evenement, waar onvergetelijke momenten worden gecreëerd en gedeeld.

Soenda festival is een elektronisch georiënteerd muziekfestival met een lokale, regionale, landelijke en internationale aantrekkingskracht, waar jaarlijks circa 25.000 bezoekers op afkomen.

Donselaar is met trots voor de vijfde editie op rij dé leverancier van de tenten. Onze samenwerking met Soenda staat in het teken van vernieuwing. We zetten ons in om met onze tenten een sfeer te creëren die perfect aansluit bij de levendige sfeer van het festival. Wij zijn blij om een bijdrage te leveren aan de groei en succes van Soenda.

Prettig bedrijf om mee samen te werken.

-Elevation Events

Bekijk hier alle foto's

Lichtshow op het festival Soenda

De Armada: stoer en strak op ieder festivalterrein

Ben je op zoek naar een tent die niet alleen onderdak biedt, maar ook een onvergetelijke indruk achterlaat bij je bezoekers? Maak kennis met de Armada: meer dan alleen een festivaltent. Dankzij de vrije overspanning genieten bezoekers van een panoramisch uitzicht. De unieke boogvorm en stoere en imposante uitstraling zijn de perfecte combinatie van ruimte, stijl en functionaliteit. Kortom, een echte eyecatcher.

Lees verder

Creëer een unieke beleving met de Athena

Als je op zoek bent naar een festivaltent die zowel voldoende capaciteit als een opvallend design biedt, dan is de Athena wat je zoekt! De vrije overspanning staat garant voor een open en ruim zicht, terwijl het gemakkelijk onderdak biedt aan 5.000 enthousiaste festivalgangers. Met een robuuste aluminium boogconstructie, een strak PVC zeildoek en de optie van open of dichte zijwanden, sluit de Athena aan op jouw specifieke wensen. Transformeer jouw evenement in een onderscheidende festivalervaring met de Athena!

Lees verder

De Stretchtent: sfeervol en uniek

Wanneer je kiest voor een stretchtent, kies je voor veelzijdigheid. Het licht rekbare doek kan in diverse vormen worden gespannen, waardoor je een op maat gemaakte ruimte creëert voor elk evenement, groot of klein.

Onze stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn zon-, wind- en regenbestendig. Met een focus op veiligheid en weersbestendigheid biedt de stretchtent niet alleen een visueel aantrekkelijke, maar ook een solide en betrouwbare keuze voor jouw evenement. 

Lees verder

De pagodetent: luxe en karakteristiek

De pagodetent is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Pagodetenten zijn ideaal voor het geven van een workshop, als stand op een beursvloer, of om een bar op een festival te overdekken. Met zijn kenmerkende puntdak en sterke aluminium constructie biedt hij niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar ook de flexibiliteit om te koppelen met andere tenten. Voeg een vleugje klasse toe aan jouw speciale gelegenheid met onze pagodetenten!

Lees verder

De aluhal: professioneel en betrouwbaar

Een aluhal biedt een stevig fundament, gecombineerd met een vleugje elegantie en is perfect voor grote evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, het overdekken van een schaatsbaan, als werktent of als opslagtent. Kies uit wit, transparant of gekleurd brandvertragend PVC-doek, net wat past bij jouw evenement. De aluhal biedt de mogelijkheid om tot 10.000 gasten te verwelkomen en heeft een vrij zicht zonder middenpalen. Laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden en geef je gasten het gevoel van kwaliteit en luxe!

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?