Top 5 festivals waar een Donselaar tent staat deze zomer

11 maart 2024

Het aftellen is bijna voorbij en het festivalseizoen van 2024 staat voor de deur! We zijn enthousiast om ook dit jaar weer een bijdrage te leveren aan de meest geweldige festivals met onze aluhallen, stretchtenten, pagodetenten en de iconische Athena en Armada tenten. Hier is een snelle blik op de top 5 festivals waar je ons kunt vinden dit jaar.

1. Defqon.1

Dit gave festival kan natuurlijk niet in dit rijtje missen! Defqon.1 vindt jaarlijks plaats in Biddinghuizen, Flevoland, en is een weekendfestival met hardstyle muziekgenres. Van 27 juni tot en met 30 juni staan hier voor het 4e jaar onze tenten. We plaatsen hier onze Armada , plus 3000m² aan aluhallen en 1100m² aan stretchtenten. Met deze selectie van tenten biedt Defqon.1 de festivalgangers een exclusieve ervaring, ongeacht het weer.

2. Lowlands

In augustus vindt het driedaagse festival Lowlands plaats in Biddinghuizen. Ook dit jaar creëren we weer een indrukwekkende setting op Lowlands, met 6000m² aan aluhallen. Dit vullen we ook nog aan met een Armada én 22 pagodetenten. Genoeg ruimte dus voor iedereen om te genieten van de muziek, kunst, en cultuur die Lowlands te bieden heeft. Of het nu stralend weer is of er een bui overtrekt, in onze tenten vind je altijd de perfecte sfeer om volop van het festival te genieten.

3. Free Your Mind

Free Your Mind vindt jaarlijks plaats in Arnhem, aan de oevers van de Rijn. Dit festival, dat in juni plaatsvindt, is een van de langst bestaande dancefestivals van Nederland en combineert techno met housemuziek. Op het festival Free Your Mind pakken we dit jaar groot uit met onze grootste Armada tot nu toe. Met een formaat van 40 x 70 is deze Armada net wat groter dan die op Defqon.1 en Soenda. Maar daar laten we het niet bij; we voegen ook 1000m² aan stretchtenten, 25 pagodes en 500m² aan aluhallen toe aan het festivalterrein. Dit jaar wordt ongetwijfeld weer spectaculair!

4. Soenda

Soenda is een populair elektronisch muziekfestival dat eind mei plaatsvindt in Utrecht. Voor het vijfde jaar zijn we trots aanwezig op Soenda, en elk jaar wordt het beter! Met een mix van onze Armada, stretchtenten, pagodes, en aluhallen zijn we klaar om de unieke sfeer van dit elektronische muziekfestival te versterken. De diversiteit aan tenten zorgt niet alleen voor een dynamische uitstraling maar biedt ook voor elke festivalganger wat wils.

5. Complex Maastricht

Op 27 en 28 juli keert het Complex Festival in Maastricht terug. Bij Complex Maastricht vind je niet één, maar zelfs twee van onze Armada tenten! Naast deze grote tenten plaatsen we ook 200m² aan stretchtenten en aluhallen. Deze zullen ongetwijfeld een unieke sfeer creëren voor alle bezoekers, perfect voor het genieten van het brede scala aan muziek en activiteiten dat het festival biedt.

Wij zijn er klaar voor!

We staan aan het begin van een geweldig festivalseizoen en we zijn meer dan enthousiast om onderdeel te zijn van deze fantastische evenementen. Onze festivaltenten dienen niet alleen als overdekking; ze zijn een essentieel onderdeel van de festivalervaring, ontworpen om comfort en sfeer te bieden zodat iedereen optimaal kan genieten. Zet je schrap voor een seizoen vol muziek, dans en onvergetelijke momenten met ons!

 

Bekijk ook deze blogs

Daarom Donselaar

Wij zorgen ervoor dat je altijd op ons kan rekenen en maken samen jouw evenement succesvol!

Vertrouwde partner van meer dan 100 evenementen
VCA en ISO 9001 certificeerde (montage)medewerkers
Persoonlijk contact met onze accountmanagers en planning
15+ jaar ervaring in de verhuur van tenten
Alle tenten voldoen aan de Europese veiligheidseisen
Tenten met een unieke en professionele uitstraling

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?