Defqon.1

Defqon.1
Biddinghuizen
Festival

Defqon.1

Sinds 2019 zijn we een trotse partner van Defqon.1, het toonaangevende hardstyle muziekfestival. In 2019 en 2022 was onze Athena de blikvanger, maar dit jaar overtroffen we onszelf met bijna 6000 m² aan tenten.

De Armada, als indrukwekkende eye-catcher, vormde het hart van het festival, terwijl onze VIP-paviljoens, aluhallen en stretchtenten zorgden voor diverse en functionele ruimtes.

Bekijk hier alle foto's

Armada aan de open zijde
Plafond Armada op Defqon1.
Armada op Defqon.1
De armadatent op festival Defqon 1.

Combineer stijl en flexibiliteit

De kracht van het VIP-paviljoen ligt niet alleen in de aluminium constructie, maar ook in de flexibiliteit die het biedt en de luxe uitstraling. Of je nu een exclusieve ruimte nodig hebt voor VIP’s of een grotere opstelling voor je beurs met duizenden gasten, een VIP-paviljoen is aanpasbaar aan elke behoefte. Met extra’s zoals glaswanden en deuren maak je het plaatje compleet.

Lees verder

De Stretchtent: sfeervol en uniek

Wanneer je kiest voor een stretchtent, kies je voor veelzijdigheid. Het licht rekbare doek kan in diverse vormen worden gespannen, waardoor je een op maat gemaakte ruimte creëert voor elk evenement, groot of klein.

Onze stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn zon-, wind- en regenbestendig. Met een focus op veiligheid en weersbestendigheid biedt de stretchtent niet alleen een visueel aantrekkelijke, maar ook een solide en betrouwbare keuze voor jouw evenement. 

Lees verder

De Armada: stoer en strak op ieder festivalterrein

Ben je op zoek naar een tent die niet alleen onderdak biedt, maar ook een onvergetelijke indruk achterlaat bij je bezoekers? Maak kennis met de Armada: meer dan alleen een festivaltent. Dankzij de vrije overspanning genieten bezoekers van een panoramisch uitzicht. De unieke boogvorm en stoere en imposante uitstraling zijn de perfecte combinatie van ruimte, stijl en functionaliteit. Kortom, een echte eyecatcher.

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Wesley
Wesley ter Burg
Planner

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?