AgroTechniek Holland & GroenTechniek Holland

AgroTechniek Holland & GroenTechniek Holland
Biddinghuizen
Beurs

Project details

AgroTechniek beurs

Op beurzen zijn tenten een perfecte basis voor succesvolle presentaties en ontmoetingen. Ze bieden meer dan alleen een ruimte; ze zijn de plek waar standhouders hun producten en diensten kunnen presenteren. Met een tent creëer je een uitnodigende beurservaring.

AgroTechniek Holland & GroenTechniek Holland vormen samen de grootste landbouwbeurs van Nederland. Een bruisend evenement waar professionals en liefhebbers uit de sector de nieuwste ontwikkelingen in de landbouw ontdekken en delen.

Voor de editie van 2022 hebben we iets moois neergezet: een terrein zo groot als 22 voetbalvelden, vol met 285 van onze tenten. Bij elkaar stond er 11.000m² aan tenten. Van pagodes tot aluhallen en VIP-paviljoens, alles stond er. Ons team heeft flink de handen uit de mouwen gestoken om deze plek te transformeren tot de grootste landbouwbeurs van Nederland.

Bekijk hier alle foto's

De aluhal: professioneel en betrouwbaar

Een aluhal biedt een stevig fundament, gecombineerd met een vleugje elegantie en is perfect voor grote evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, het overdekken van een schaatsbaan, als werktent of als opslagtent. Kies uit wit, transparant of gekleurd brandvertragend PVC-doek, net wat past bij jouw evenement. De aluhal biedt de mogelijkheid om tot 10.000 gasten te verwelkomen en heeft een vrij zicht zonder middenpalen. Laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden en geef je gasten het gevoel van kwaliteit en luxe!

Lees verder

De pagodetent: luxe en karakteristiek

De pagodetent is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Pagodetenten zijn ideaal voor het geven van een workshop, als stand op een beursvloer, of om een bar op een festival te overdekken. Met zijn kenmerkende puntdak en sterke aluminium constructie biedt hij niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar ook de flexibiliteit om te koppelen met andere tenten. Voeg een vleugje klasse toe aan jouw speciale gelegenheid met onze pagodetenten!

Lees verder

De Stretchtent: sfeervol en uniek

Wanneer je kiest voor een stretchtent, kies je voor veelzijdigheid. Het licht rekbare doek kan in diverse vormen worden gespannen, waardoor je een op maat gemaakte ruimte creëert voor elk evenement, groot of klein.

Onze stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn zon-, wind- en regenbestendig. Met een focus op veiligheid en weersbestendigheid biedt de stretchtent niet alleen een visueel aantrekkelijke, maar ook een solide en betrouwbare keuze voor jouw evenement. 

Lees verder

Combineer stijl en flexibiliteit

De kracht van het VIP-paviljoen ligt niet alleen in de aluminium constructie, maar ook in de flexibiliteit die het biedt en de luxe uitstraling. Of je nu een exclusieve ruimte nodig hebt voor VIP’s of een grotere opstelling voor je beurs met duizenden gasten, een VIP-paviljoen is aanpasbaar aan elke behoefte. Met extra’s zoals glaswanden en deuren maak je het plaatje compleet.

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?